Acest concurs a expirat în data de 2018-07-30. Vezi concursurile active aici.
Vad cele mai tari competitii oriunde as fi. Urmareste gratuit Turul Italiei pe Eurosport 1 HD si poti castiga o super bicicleta cu aplicatia Orange TV Go.

Câștigă o super bicicletă cu Orange TV Go și Eurosport!

Intră în atmosfera celor mai frumoase competiții sportive, oriunde ai fi!

Urmărește gratuit Turul Italiei pe Eurosport 1 HD, cu Orange TV Go și poți câștiga o bicicletă profesionistă Rose Pro CGF 105 sau unul dintre cele 5 echipamente de ciclism.

De la Ierusalim la Roma, ediția cu numărul 101 este prima din istoria Turului Italiei care începe în afara Europei. Premiul pentru clasamentul general este mult râvnitul tricou roz, primit de concurentul care parcurge cel mai rapid distanța de 3562,9 de kilometri, în decursul celor 3 săptămâni de concurs.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul Eurosport 1 HD folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, între 4 mai și 29 iulie 2018 ai acces la canalul Eurosport 1 HD indiferent de pachetul tău.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.