Acest concurs a expirat în data de 2018-03-24. Vezi concursurile active aici.
Spune-le tuturor despre Giveaway-ul Pegas si astfel acumulezi puncte ce iti aduc fie un voucher cadou, fie marele premiu daca ai cele mai multe puncte.

"Pegas Giveaway" se desfasoara in perioada 9 – 23 martie 2018.

Pentru a intra in concurs participantii trebuie sa isi introduca adresa de e-mail pe pagina concursului. Inscrierea se poate face pana cel tarziu 23 martie 2018, ora 18:00.

Dupa inscrierea la Pegas Giveaway, participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe puncte pentru a castiga o bicicleta electrică Pegas Camping Dinamic sau sa acumuleze minim 500 de puncte pentru a castiga un voucher Pegas cu 20% reducere. 

Castigatorul va fi anuntat in data de 26 martie 2018 pe pagina de Facebook oficiala Bicicleta Pegas, reprezentand persoana care a acumulat cele mai multe puncte pe durata concursului conform clasamentului general. Premiul consta intr-o bicicleta electrica pliabila Pegas Camping Dinamic. De asemenea, se ofera participantilor ce depasesc pragul de 500 puncte, unul din cele 1000 de vouchere cadou cu o reducere de 20% ce pot fi folosite pentru achizitionarea de biciclete de pe site-ul bicicletapegas.ro. Codul voucher va fi trimis pe adresa de e-mail specificata in momentul inscrierii, iar reducerea oferita nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii si nu pot fi folosita pentru bicicletele resigilate, cele electrice, cele din categoria Cargo si cele pentru copii.