Acest concurs a expirat în data de 2017-06-03. Vezi concursurile active aici.
Fii mai cutezator in umor si poti sa castigi un Pegas, sa zbori cu el prin oras.

Concursul campaniei “Castiga o bicicleta Pegas!” se va desfasura in intervalul 2 mai - 2 iunie 2017, inclusiv, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 06:00-10:00. 

Cu incepere de la ora 06:00, realizatorii emisiunii vor lansa concursul. Pentru a putea participa la Campanie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa formuleze un raspuns la cerinta DJ-ului, cerinta formulata in direct pe postul de radio Kiss FM. Raspunsul va fi trimis printr-un mesaj de tip SMS sau WHATSAPP la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal).

Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.
In fiecare editie de concurs a Campaniei va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul editiei de concurs respectiv. 

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. Mesajele de tip SMS sau WHATSAPP care contin un limbaj tendentios sau vulgar nu vor fi facute publice, iar participantii care le-au redactat si expediat nu se vor putea califica pentru castigarea unuia dintre premiile puse in joc. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea privind continutul mesajelor trimise, sau pentru mesaje care cad sub incidenta drepturilor de autor, raspunderea revenind in totalitate participantului la campanie.

Se vor acorda, in total, 24 de biciclete Pegas, cate una in fiecare zi de concurs. Valoarea unitara a unei biciclete nu poate depasi suma de 1500 lei (TVA inclus). Valoarea totala a premiilor este de 36.000 RON.

Castigatorii campaniei vor fi anuntati pe loc, in direct pe postul de radio Kiss FM, urmand ca, ulterior, sa completeze un formular de intrare in posesie a premiului.