Acest concurs a expirat în data de 2017-05-15. Vezi concursurile active aici.
evoMAG si URSUS nedespartiti! Castiga unul dintre cele 3 premii!

Cu evoMAG si URSUS poti castiga cel mai nou telefon, Samsung Galaxy S8!

Pentru a participa la concursul "evoMAG si URSUS #nedespartiti! Castiga unul dintre cele 3 premii!”, realizat pe pagina de Facebook evoMAG, trebuie sa dai share si like la postarea pentru concurs si sa postati cu #nedespartiti o poza cu gasca ta de prieteni, in care ne aratati ca sunteti #nedespartiti.

Concursul se desfasoara in perioada 03 - 14 mai 2017. Pe toata aceasta perioada, participantul poate sa Share-uiasca doar o data postarea evoMAG participanta. Dintre toti cei care au participat la concurs si care au respectat regulile de mai sus (like + share + poza cu gasca ta de prieteni) o sa se extraga, prin tragere la sorti, 3 castigatori.

Premiile concursului sunt:

  • un telefon Samsung Galaxy S8
  • 2 baxuri de bere URSUS
  • 1 bax de bere URSUS

Castigatorii nu pot primi contravaloarea in bani sau alte obiecte si nici nu pot solicita modificari ale caracteristicilor premiilor. Nu vor fi validate si nu vor participa in concurs share-uirile acestei note sau cele care nu respecta toate regulile prezentului regulament. Editarea si stergerea share-uirilor si/sau comentarilor dupa publicarea lor este interzisa. Incalcarea regulamentului va duce la descalificarea utilizatorului.

Pentru validarea si acordarea premiilor, castigatorii trebuie sa transmita organizatorului in termenul de maximum 72 de ore de la anuntarea numelui acestora un mesaj privat cu numele complet, numarul de telefon si adresa de email. In cazul in care castigatorii nu trimit acest mesaj vor pierde dreptul asupra premiilor, fara nici o pretentie de despagubire, urmand sa fie extrasi noi castigatori. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook evoMAG, pe data de 16 mai 2017.