Acest concurs a expirat în data de 2017-08-16. Vezi concursurile active aici.
Mixeaza si Tymbark te premiaza! Castiga unul dintre peste cele 5.000 premii puse in joc!

Campania "Mixeaza si Tymbark te premiaza" va incepe la data de 1 mai 2017, ora 00:00 si va dura pana la data de 15 august 2017, ora 23:59 inclusiv.

Produsele participante la promotie sunt produsele Tymbark sticla 250 ml cu capac cu cheita si Tymbark Cool 2L (toate sortimentele cu ambalaj promotional).

Produsul participant va putea fi identificat prin ambalajul promotional, care va contine numele promotiei – “Tymbark – Mixeaza si Tymbark te premiaza”. In cazul ambalajelor promotionale, pentru produsul Tymbark Mix 250 ml codul e imprimat pe eticheta, in interiorul ambalajului, sub eticheta iar pentru produsul Tymbark Cool 2L, codul este imprimat pe un sticker rotund atasat PET-ului. Codul unic promotional este alfanumeric, format din 10 caractere.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant si sa trimita codul unic descoperit pe sticker-ul de sub eticheta promotionala aplicata pe produsul participant achizitionat sau printat direct pe interiorul etichetei promotionale prin una dintre cele 3 modalitati:

  1. prin mecanismul SMS la numarul de telefon 1830 (tarif standard in retelele de telefonie mobila)
  2. prin intermediul site-ului www.tymbark.ro
  3. prin intermediul paginii de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”

Pentru participantii la campania “Tymbark – Mixeaza si lumineaza” Organizatorul va acorda, prin tragere la sorti, in total un numar de 5.050 de premii, constand in:

  • 1.180 x Perna
  • 1.800 x Casti audio
  • 200 x Valiza
  • 100 x Fotoliu puff
  • 658 x USB memorie externa
  • 1.100 x Tricou 
  • 4 x Placa electrica Nilox Doc
  • 4 x Camera GoPro Hero 5
  • 4 x Bani (10.000 ron)

Premiile mentionate mai sus se impart in doua categorii: premiile mari (respectiv: bani, camera GoPro si placa electrica) si premii mici (respectiv: perna, casti, valiza, fotoliu puff, USB memorie externa, tricou).

Pentru castigarea premiilor mari ale campaniei este necesara indeplinirea urmatoarelor conditii:

  • Premiul “Bani 10.000 ron” – pentru a intra in competitia pentru premiul “Bani” Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 filmulet creat cu produsul Tymbark sticla 250 ml cu capac cu cheita, in cadrul aplicatiei mobile “Mixeaza cu Tymbark” pe site-ul www.tymbark.ro sau pe sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/TymbarkRomania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza” dupa ce a inscris minim 3 coduri unice aferente unui filmulet in intervalul unei luni din Campanie (luna 1: 1 mai, ora 00:00 – 31 mai, ora 23:59; luna 2: 1 iunie, ora 00:00 – 30 iunie, ora 23:59; luna 3: 1 iulie, ora 00:00 – 31 iulie, ora 23:59; luna 4: 1 august, ora 00:00 – 15 august, ora 23:59). Organizatorul va acorda lunar pe durata de desfasurare a campaniei , in urma evaluarii facute de catre juriu dar si a votului primit de la public, cate un premiu in bani, in valoare de 10.000 ron, pentru filmuletul care primeste cel mai mare punctaj pentru “creativitate”.
  • Premiul Camera video Sport GoPro Hero 5 Black – pentru a intra in competitia pentru premiul “Camera GoPro”, Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 filmulet creat cu produsul Tymbark sticla 250 ml cu capac cu cheita, in cadrul aplicatiei mobile “Mixeaza cu Tymbark” pe site-ul www.tymbark.ro sau pe sau pe pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza” dupa ce a inscris minim 3 coduri unice aferente unui filmulet in intervalul unei luni din Campanie (luna 1: 1 mai, ora 00:00 – 31 mai, ora 23:59; luna 2: 1 iunie, ora 00:00 – 30 iunie, ora 23:59; luna 3: 1 iulie, ora 00:00 – 31 iulie, ora 23:59; luna 4: 1 august, ora 00:00 – 15 august, ora 23:59). Participantul astfel inscris va participa la premierea celui mai creativ filmulet din luna in curs inscrierii filmului in Campanie. Validarea castigatorilor se va face astfel: 40% va conta votul publicului (in baza numarului de like-uri primite pe filmuletele create si urcate pe www.tymbark.ro sau pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”) si 60% votul dat de catre un juriu format din reprezentanti ai echipei de marketing Tymbark Maspex Romania SRL, pe baza sistemului de notare de la 1 la 100 (nota 100 fiind cea mai mare), in functie de aprecierea juriului pentru creativitatea filmuletului.
  • Premiul Placa electrica tip Nilox Dox, roti 6.5 inch – pentru a intra in competitia pentru premiul “Placa electrica”, Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 filmulet creat cu produsul Tymbark sticla 250 ml cu capac cu cheita, in cadrul aplicatiei mobile “Mixeaza cu Tymbark” pe site-ul www.tymbark.ro sau pe sau pe pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza” dupa ce a inscris minim 3 coduri unice aferente unui filmulet in intervalul unei luni din Campanie (luna 1: 1 mai, ora 00:00 – 31 mai, ora 23:59; luna 2: 1 iunie, ora 00:00 – 30 iunie, ora 23:59; luna 3: 1 iulie, ora 00:00 – 31 iulie, ora 23:59; luna 4: 1 august, ora 00:00 – 15 august, ora 23:59). Participantul astfel inscris va participa la premierea celui mai creativ filmulet din luna in curs inscrierii filmului in Campanie. Validarea castigatorilor se va face astfel: 40% va conta votul publicului (in baza numarului de like-uri primite pe filmuletele create si urcate pe www.tymbark.ro sau pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”) si 60% votul dat de catre un juriu format din reprezentanti ai echipei de marketing Tymbark Maspex Romania SRL, pe baza sistemului de notare de la 1 la 100 (nota 100 fiind cea mai mare), in functie de aprecierea juriului pentru creativitatea filmuletului.

Pentru castigarea premiilor mici ale campaniei este necesara indeplinirea urmatoarelor conditii:

  • Premiul Perna – pentru a castiga unul dintre aceste premii, Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 cod unic alfanumeric, fie prin SMS la numarul 1830, fie pe site-ul www.tymbark.ro sau pe pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”, intr-unul dintre “momentele norocoase”, in intervalul unei saptamani din Campanie (respectiv de luni, ora 00:00 – pana duminica, ora 23:59). Codurile inscrise in cadrul unei saptamani din Campanie, nu se reporteaza la o alta saptamana.
  • Premiul Casti audio – pentru a castiga unul dintre aceste premii, Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 cod unic alfanumeric, fie prin SMS la numarul 1830, fie pe site-ul www.tymbark.ro sau pe pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”, intr-unul dintre “momentele norocoase”, in intervalul unei saptamani din Campanie (respectiv de luni, ora 00:00 – pana duminica, ora 23:59). Codurile inscrise in cadrul unei saptamani din Campanie, nu se reporteaza la o alta saptamana.
  • Premiul Valiza – pentru a castiga unul dintre aceste premii, Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 cod unic alfanumeric, fie prin SMS la numarul 1830, fie pe site-ul www.tymbark.ro sau pe pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”, intr-unul dintre “momentele norocoase”, in intervalul unei saptamani din Campanie (respectiv de luni, ora 00:00 – pana duminica, ora 23:59).
  • Codurile inscrise in cadrul unei saptamani din Campanie, nu se reporteaza la o alta saptamana. 
  • Premiul Fotoliu Puff – pentru a castiga unul dintre aceste premii, Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 cod unic alfanumeric, fie prin SMS la numarul 1830, fie pe site-ul www.tymbark.ro sau pe pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”, intr-unul dintre “momentele norocoase”, in intervalul unei saptamani din Campanie (respectiv de luni, ora 00:00 – pana duminica, ora 23:59). Codurile inscrise in cadrul unei saptamani din Campanie, nu se reporteaza la o alta saptamana.
  • Premiul USB memorie externa - pentru a castiga unul dintre aceste premii, Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 cod unic alfanumeric, fie prin SMS la numarul 1830, fie pe site-ul www.tymbark.ro sau pe pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”, intr-unul dintre “momentele norocoase”, in intervalul unei saptamani din Campanie (respectiv de luni, ora 00:00 – pana duminica, ora 23:59). Codurile inscrise in cadrul unei saptamani din Campanie, nu se reporteaza la o alta saptamana.
  • Premiul Tricou – pentru a castiga unul dintre aceste premii, Participantul trebuie sa inscrie in Campanie minim 1 cod unic alfanumeric, fie prin SMS la numarul 1830, fie pe site-ul www.tymbark.ro sau pe pagina de Facebook Tymbark Romania in cadrul tab-ului “Mixeaza si Tymbark te premiaza”, intr-unul dintre “momentele norocoase”, in intervalul unei saptamani din Campanie (respectiv de luni, ora 00:00 – pana duminica, ora 23:59). Codurile inscrise in cadrul unei saptamani din Campanie, nu se reporteaza la o alta saptamana.