Acest concurs a expirat în data de 2017-07-03. Vezi concursurile active aici.
Daca „deliciozitate“ ar fi un cuvant, atunci asa am descrie Danone Delicios … cu un plus de deliciozitate. Afla si cu ce premii te asteptam!

Campania "Castiga si alege jocul preferat cu Delicios!" se va desfasura in perioada 15 mai 2017 - 02 iulie 2017, inclusiv.

La campanie participa gama de iaurturi Danone Delicios, respectiv orice iaurt Danone Delicios de 125g si 400g in urmatoarele arome: Danone Delicios Biscuiti 125g, Danone Delicios Visine 125g, Danone Delicios Caise 125g, Danone Delicios Fructe de Padure 125g, Danone Delicios Capsuni 125g, Danone Delicios Zmeura 125g, Danone Delicios Banane 125g, Danone Delicios Caise 400g, Danone Delicios Capsuni 400g, Danone Delicios Visine 400g, Danone Delicios Fructe de Padure 400g.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze in perioada campaniei cel putin un produs participant si sa identifice datele de participare (date producere, date expirare produs participant cu toate literele si cifrele aferente) tiparite pe zona alba de pe capacul produsului participant. Participantul trebuie sa intre pe website-ul campaniei www.momentedelicioase.ro si sa introduca in formularul dedicat datele necesare inscrierii. In caz de castig, participantii au obligati de a pastra capacul cu datele inscrise si extrase castigatoare, in original si nedeteriorat, care dovedeste achizitionarea produsului participant, pana la validarea finala si intrarea in posesie a premiului oferit de catre organizator.

In cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda 387 de premii constand in jocuri comercializate de Hasbro SA:

  • 97 x Monopoly Standard
  • 58 x Monopoly Empire
  • 78 x Jenga
  • 48 x Cluedo
  • 58 x Taboo
  • 48 x Twister

Premiile saptamanale vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua de catre agentie utilizand un program computerizat de extragere automata.