Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
Vara asta Henkel te trimite la festival! Descopera premiile din magazinele participante!

Campania promotionala ”Simte ritmul verii in stilul tau!” va avea loc in perioada 01.06.2017 (00:00:00, ora Romaniei) - 30.06.2017 (23:59:59, ora Romaniei), urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante, cu exceptia magazinelor Carrefour (apartinand Carrefour Romania S.A.), Cora (apartinand Romania Hypermarche S.A.) si Mega Image (apartinand Mega Image SRL). In aceste magazine se vor derula, in aceeasi perioada, campanii promtionale distincte, intitulate tot „Simte ritmul verii in stilul tau”, termenii si conditiile fiecareia dintre aceste campanii facand obiectul unor regulamente separate de prezentul.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele din gamele apartinand marcilor Fa, Palette, Schauma, Gliss, essence Ultîme, got2b si Live disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei, produse participante in valoare de minim 19 RON cu TVA pe acelasi bon/factura si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala primita, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia / acesteia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in completarea urmatoarelor informatii pe site-ul oficial al campaniei, www.henkeltepremiază.ro: nume, prenume, numarul bonului fiscal / facturii fiscale primit/ primita in urma achizitionarii produselor participante in valoare de minim 19 RON cu TVA pe acelasi bon/factura, numele magazinului, numarul de telefon, orasul de resedinta al participatului si numele marcii/marcilor produsului/produselor participant/e achizitionate de participant.

Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea
produselor participante in valoare de minim 19 RON, cu TVA, in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel completat pe website-ul dedicat campaniei: www.henkeltepremiază.ro.

Pentru fiecare achizitie in valoare de 19 RON, cu TVA, a produselor participante in perioada campaniei promotionale, cumparatorul are dreptul sa efectueze o singura inregistrare pe website-ul dedicat campaniei. Acelasi bon fiscal/factura fiscala trebuie inscris/a o singura data, printr-o singura inregistrare pe website-ul dedicat campaniei.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 2 x Bilete Regular la festivalul Untold de la ClujNapoca din perioada 3-6.08.2017 (un premiu consta in 2 bilete)
  • 1 x Sistem audio Home Conectare wireless prin Bluetooth Capacitate 50W
  • 20 x Bratara Music cu pandantiv din argint si snur textil

Acordarea tuturor premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc la sediul Touch Communications S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul în Bucuresti, Sector 1, Str. Sold. Buciumat Gheorghe, nr. 27, la 14 zile dupa incheierea campaniei promotionale. La tragerea la sorti vor participa expeditorii tuturor mesajelor valide receptionate in perioada campaniei, respectiv 01.06.2017(00:00:00, ora Romaniei) – 30.06.2017 (23:59:59, ora Romaniei).