Acest concurs a expirat în data de 2017-01-03. Vezi concursurile active aici.
Aduna-ti gasca in online.

Campania "Strongbow Festive Dinner"  va incepe la data de 9 decembrie, ora 16:00 și se va încheia în data de 2 ianuarie 2017, ora 23:59 .

Se pot înscrie în campania Strongbow  doar persoanele fizice cu vârsta de 18 ani împlinită pană la data de 9 decembrie 2016, cu domiciliul sau resedinta in România.

Pentru a putea intra în campanie, participanții trebuie să detină un cont valabil de utilizator Facebook.

Participanții, utilizatori unici, se pot înscrie in campanie oricând, în perioada 09 decembrie 2016, începand cu ora 16:00 și până pe 02 ianuarie 2017, ora 23:59.

  • Participanții trebuie să acceseze postarea publică de pe pagina campaniei.
  • Înscrierea în Campanie se va efectua prin accesarea butonului "Click pentru a-ți pregăti cea mai frumoasă masă de sarbători alături de prieteni ".
  • Din acel moment participantul vizualizează locul lui la masă pe care îl poate personaliza cu feluri de mâncare sau accesoriile aferente.
  • Personalizarea locului la masă se face prin selectarea meniului și al aranjamentului mesei festive în funcție de preferințele fiecărui participant. Utilizatorul trebuie sa aleagă din 24 de aperitive, 8 feluri principale de mâncare și desertul aferent, in limita spațiului disponibil pe suprafața pusă la dispoziție pentru personalizare.
  • Pentru a trece mai departe utilizatorul trebuie să salveze masa și să dea un nume gaștii sub forma unui haștag care trebuie să fie unic. Numele mesei trebuie să fie sub forma EX: #strongbowdinnerMARIA haștag un nume gaștii (ex.#strongbowfestivedinnerMARIA) cu care vrei sa iei masa de sarbători, dă share și tag-uiește-ți prietenii ca să afle și ei. Cu cât mai mulți prieteni, cu atât mai mare distracția (in limita a maxim 30 de persoane). Toti cei care participa in calitate de prieteni in formarea gastii trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti la data Campaniei. Participantii in Campanie trebuie sa isi mobilizeze prietenii pentru a atinge limita stabilita a gastii pentru a avea sansa unui premiu.
  • Prietenii invitați la masă virtuală a participantului întră în concurs alături de participant dacă își personalizează și ei locul la masă, păstrând numele gaștii dat de participant. Schimbarea numelui de gașca presupune o nouă înscriere in aplicație.
  • Haștagul personalizat creat, aflat deasupra colțului de masă, este denumirea cu care se inscrie în Campanie. Utilizatorul care a creat gașca distribuie linkul realizat, prin intermediul Facebook®, prietenilor incluși în personalizarea mese. Aceștia din urmă pot la rândul lor să realizeze o altă masă personalizată, care să includă alte persoane, care la rândul lor trebuie să își personalizeze locul la masă.

Fiecare participant poate să înscrie pe toată durata Campaniei de maxim 5 ori (5 mese personalizate de fiecare participant în parte). Un participant poate fi inclus în mesele personalizate de alți participanți de un număr nelimitat de ori.

Se va desemna un număr de 11 caștigători dintre participanții înscriși în Campanie.

Premiile campaniei sunt:

  • 1 Premiu Mare ce constă într-o cină cu persoanele care s-au alăturat mesei inițiate de câștigător pe același haștag (maxim 30 de persoane) unde va gati chef Alex Iacob.
  • 10 premii care constau în câte 1 bax cidru Strongbow® Gold Apple (24 bucati, 330 ml)

Cina de 30 de personane va putea avea loc la o dată in perioada 15-30 ianuarie 2017,într-o locație neconvențională din București. Data va fi agreată de comun acord între câștigător și organizător în funcție de datele libere disponibile ale locației. Meniul va fi compus din felurile de mâncare existente deja în aplicație și alese de participantul câștigător. Organizatorul pune la dispoziție locația, mâncarea, băutura (Strongbow®, apa, ceai, cafea) fiind excluse alte bauturi alcoolice de orice fel si bauturi carbogazoase si sucuri de orice fel. Dacă câștigătorul este din afara județului Iflov și a municipiului București i se vor deconta costul efectiv al cazării și de transport (dus-întors) în valoare maximă totală de 6750,- RON, pentru el si toți participanții la masa câștigătorului. Pentru decontarea sumei sunt necesare facturi (documente justificative) care să ateste costul transportului și cazarii în București în noaptea aferenta zilei în care are loc evenimentul.