Acest concurs a expirat în data de 2017-12-16. Vezi concursurile active aici.
Acceseaza-ti viitorul cu premiile Beck’s. E simplu sa faci asta - bei o bere buuuuuna si bagi codul de sub capac.

Campania “Unlock your future prizes - etapa a doua - de fidelizare” se va desfasura in perioada 01 iunie 2017 - 15 decembrie 2017, inclusiv. 

Produsele participante la campanie sunt berile marca Beck’s, comercializate in ambalaj individual in sticle de 0,5l si 0,33l. Produsele participante vor avea imprimat un cod unic de participare de 8 caractere alfanumerice sub capacul sticlelor.

In cadrul acestei etape, activitatea posesorilor de cont pe site este rasplatita de organizator prin acordarea de puncte de loializare si de cheite Beck’s.

Cheitele Beck’s pot fi acumulate exclusiv in perioada 1 iunie 2017, ora 18:00 – 15 decembrie 2017, ora 23:59, oricând și oricâte, doar dupa acumularea a minim 50 de puncte de loializare, prin realizarea urmatoarelor acțiuni:

  • Invită prieten (situatie in care organizatorul va acorda cheita Beck’s pentru fiecare prieten invitat care, ca urmare a primirii invitatiei isi creaza un cont valid pe site-ul campaniei) = 1 cheiță;
  • Share articol = 1 cheiță;
  • Răspunde la întrebarea lunii = 1 cheiță;

Punctele de loializare pot fi acumulate prin inscrierea codului unic descoperit sub capacul oricarui produs participant la campanie in perioada 15 mai 2017, ora 18:00:00 si 15 decembrie 2017, ora 22:59:59 (inclusiv), prin intermediul site-ului www.becks.ro/prizes.

Inscrierea se realizeaza prin accesarea website-ului si crearea unui cont valid. Contul se creeaza prin doua modalitati: conectarea cu profilul de Facebook sau completarea unui formular cu date personale (email, prenume, nume, parola, repetare parola, termeni si conditii). Aceasta din urma presupunand validarea contului prin adresa de email declarata. Completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte poate duce la invalidarea contului, respectiv a inscrierii in concurs

Daca un participant poseda deja un cont, acesta va trebui sa se autentifice, folosind formularul de autentificare de pe site.

Ulterior inregistrarii/autentificarii pe site, pentru a se inscrie in campanie, utilizatorul trebuie sa introduca un cod valid de participare de 8 caractere alfanumerice aflat pe interiorul capacului sticlei cutiei promotionale, care nu a mai fost utilizat anterior pentru inscrierea in campanie, in formularul disponibil din sectiunea special dedicata campaniei. Ultima etapa a inscrierii presupune trimiterea datelor cu care s-a completat formularul apasand butonul „Trimite”. Inscrierea in campanie va fi insotita de afisarea pe pagina fie a unei confirmari a validitatii datelor si a inscrierii in campanie a codului sau, dupa caz, a motivelor pentru care datele nu sunt valide si prin urmare, pentru care codul de participare nu a fost inscris in campanie. Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte poate duce la invalidarea inscrierii respective.

Pentru ca o inscriere sa fie validata preliminar, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa contina un cod unic descoperit pe capacul sticlei unui produs participant la campania “Beck’s - Unlock your future prizes”;
  • codul unic sa fie inscris in campanie in perioada 15 mai, ora 18:00:00 – 15 decembrie 2017, ora 22:59;
  • Codul unic sa nu mai fi fost inscris anterior in campanie;

Fiecare cod inscris in campanie va fi rasplatit de catre organizator cu un punct de loializare. Cheitele Beck’s si punctele de loializare reprezinta “monedele de schimb” pe site-ul www.becks.ro/prizes. Astfel, fiecare inscriere de cod unic valid sau activitatea participantului pe site va fi calculata si rasplatita de organizator in aceaste monede. 

In cadrul prezentei campanii se vor acorda in total 1.006 premii, astfel:

  • 1,794 x 6Pack Beck's
  • 300 x Invitatie la festivalul Summerwell
  • 300 x Invitatie la festivalul Electric Castle
  • 1.000 x Casti muzica cu fir
  • 700 x Boxa in forma de omulet cu accesorii
  • 410 x Sistem de tipul "Gasest-mi cheile” (aplicatie si dispozitiv)
  • 500 x Set de lentile pentru smartphone
  • 100 x Ceasuri de mana de tip Ziiro
  • 300 x Telefoane Nokia 3310
  • 500 x Festival Feet Shoe/Trainer Covers
  • 500 x Ochelari VR Box

In momentul in care un utilizator doreste sa-si valorifice punctele respectiv cheitele Beck’s acumulate pana in acel moment, acesta va comanda premiul dorit selectandu-l dintr-o lista de premii disponibile aflata la sectiunea „Premii”, prin care va mentiona in mod expres dorinta de a-si valorifica punctele si cheitele acumulate si premiul/premiile pe care doreste sa il/le primeasca in schimbul punctelor si a cheitelor. Daca numarul de puncte de loializare respectiv cheite acumulate in cont este mai mare decat sau egal cu valoarea premiului comandat, atunci participatului ii va aparea mesajul de confirmare a comenzii. In caz contrar, ori daca premiul ales nu mai este disponibil in stoc la momentul comenzii, acesta va primi un mesaj in care i se va explica motivul respingerii comenzii (nu are destule puncte de loializare sau suficiente cheite Beck’s, obiectul dorit s-a epuizat etc.).

Adresa de livrare a premiului va fi adresa cu care participantul s-a inregistrat pe site sau o alta adresa indicata ca urmare a primirii mesajului prin e-mail de confirmare a comenzii, prin urmarea pasilor detaliati mesaj.

Odata valorificate, punctele de loializare si cheitele Beck’s vor fi sterse de catre Organizator din contul acelui participant.

Dupa data terminarii Campaniei, punctele si cheitele acumulate in cont si neutilizate pana la acea data nu vor putea fi folosite in vreun mod / scop de catre utilizatori.

Premiile comandate vor fi expediate participantilor prin curier, la adresa pe care acestia au comunicat-o la comandarea premiului (adresa utilizata la inscrierea pe site sau alta adresa comunicata Organizatorului prin urmarea informatiilor primite in mesajul de confirmare al comenzii), in termen de maximum 60 de zile lucratoare de la data valorificarii punctelor / comandarii premiului conform prezentului Regulament. 

Pentru a putea intra in posesia premiului castigat, castigatorii vor trebui sa predea curierului in vederea returnarii catre organizator toate capacele/cheitele ce contin codurile in baza carora s-au acumulat punctele utilizate pentru plasarea comenzii, si va semna un Proces Verbal de predare-primire a premiului.

In situatia in care, la momentul pre-validarii sau a vizitei curierului se constata ca capacele/cheitele originale continand codurile unice nu se mai afla in posesia castigatorului sau in situatia in care se constata neconcordante intre codurile inscrise si cele tiparite pe capacele/cheitele promotionale, predarea premiului nu se va face.

Premiile oferite in aceasta campanie se acorda in limita stocului disponibil.