Acest concurs a expirat în data de 2018-09-21. Vezi concursurile active aici.
Un singur Summer Pack, o multime de produse special alese pentru un #SummerAddict.

Un singur Summer Pack, o multime de produse special alese pentru un #SummerAddict.

Castiga doua parfumuri D&G Light Blue Italian Zest For Her si For Him, un gloss, un creion kohl si un mascara waterproof marca Lancôme, doua perechi de ochelari Le Specs, doua prosoape si o geanta de plaja Flyjack plus un Aperol Spritz Pack. Yeah, baby!

Cum te inscrii?

  1. Spune-ne cine esti - Completeaza campul de mai jos cu adresa ta de e-mail, moment in care te vei abona automat si la newsletterul BestValue. Nu uita sa iti confirmi abonarea, accesand linkul din e-mailul primit, pentru ca inscrierea ta in concurs sa fie validata.
  2. Trimite-ne un bilet - Concursul se adreseaza doar dependentilor de vara si de calatorii. Asadar, in pasul doi, adauga un bilet de avion cu data decolarii ulterioara zilei curente. Dupa verificarea si validarea lui, vei primi un e-mail de confirmare.
  3. Ramai alaturi de noi - Fii cu ochii pe newsletterul nostru si pe pagina de facebook. Extragerea castigatorului unui Grande Summer Pack va avea loc pe 20 septembrie. Intre timp, viziteaza @BestValue.eu pe Instagram si inscrie-te si in cursa pentru un Insta Summer Pack.

BestValue este destinatia de shopping dedicata exclusiv calatorilor, un spatiu conceput sa te rasfete cu branduri de renume international si o experienta memorabila de shopping, inainte si dupa fiecare calatorie cu avionul.