Acest concurs a expirat în data de 2018-10-01. Vezi concursurile active aici.
Saltele Dormeo – Money Back! Ai nevoie de o pauza buna. In fiecare noapte. Asigura-ti un somn de calitate - doar acum, ai gratuit: Transport + Preluare.

Concursul va fi lansat la data de 13 august 2018, ora 00:00 si va dura pana la data de 30 septembrie 2018, ora 24:00.

In fiecare zi, pe perioada de desfasurare a campaniei, un participant va primi banii inapoi pentru orice saltea Dormeo achizitionata, cu exceptia gamelor Siena, Baby si Ecocell.

Participarea la concurs este permisa exclusiv persoanelor fizice si este conditionata de achizitionarea oricarei saltele Dormeo, cu exceptia gamelor Siena, Baby si Ecocell, pe durata perioadei Concursului.

Participantii care achizitioneaza unul din produsele participante in Concurs direct de la organizator vor fi inscrisi automat in concurs, pentru tragerea la sorti aferenta zilei in care au facut achizitia. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin.

Participantii care achizitioneaza unul din produsule participante din magazine partenere ale organizatorului (Emag, Altex, Carrefour, Kaufland, Media Galaxy, Dedeman, Cora, Auchan, Artima) sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele de contact din formular, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale sau trimit SMS la numarul 1762 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Orange Romania, Vodafone Romania, Telekom Mobile, si Digi Mobil) cu „DORMEO, numar bon fiscal/factura fiscala, nume prenume”. Participantii vor fi inscrisi in tragerea la sorti pentru ziua in care au transmis SMS-ul sau au completat formularul online.

Pentru a putea participa la Concurs si a intra in posesia premiilor, persoanele care achizitioneaza unul din produsule participante, au obligatiile:

  • De a pastra bonul fiscal / factura fiscala pentru a putea face dovada achizitiei si platii produsului
  • De a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul concursului:

  • In cadrul campaniei vor fi oferite 49 de premii constand in contravalorea saltelei Dormeo achizitionate.

Valoarea totala maxima estimata a premiilor este de 44.447 euro (49 premii x 4.263,3 ron calculat la un curs valutar estimat de 4.7 ron/euro). Valoarea premiului poate fi diferita in momentul acordarii premiilor, in functie de valorea produselor achizitionate de castigatori de la magazinele partenere.