Acest concurs a expirat în data de 2016-10-31. Vezi concursurile active aici.
Aboneaza-te la newsletter si castiga!

Acest concurs se va desfăşura in perioada 30 septembrie – 30 octombrie 2016. Participarea la concurs se poate realiza prin inscrierea la Newsletter-ul evz.ro, in boxul special destinat.

Pe site-urile participante va aparea un banner/pop-up in care participantul isi completeaza adresa personala de email valida in casuta special destinata acestui lucru. Prin adresa de mail personala si valida intelegem adresa de email pe care participantul o foloseste si la care are acces. O sa-i apara urmatorul mesaj: Abonare Newsletter: Confirmarea abonarii la lista de abonati a fost trimisa pe “adresa de email mentionata de participant”. Vei fi abonat doar in momentul confimarii.

  • Pentru a participa la concurs participantul trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile/regulamentul concursului prin bifarea casutei destinata acestui lucru
  • Dupa introducerea adresei de email, organizatorul prin intermediul partenerului sau care gestioneaza trimiterea newsletterelor, va trimite un email automat prin care i se cere participantului sa confirme: Confirmarea abonarii (exemplu evz.ro).
  • Participa la concurs doar abonatii noi inscri la newsletter si care nu se dezaboneaza pe perioada concursului.
  • Extragerea premiilor va fi efectuata in ziua de 1 noiembrie 2016, ora 12:00 din baza de date cu adresele de email inscrise pe perioada desfasurarii concursului.

Premiile concursului vor fi oferite conform urmatoarei proceduri:

  • Castigatorii vor fi contactati prin trimiterea unui e-mail pe adresa de email castigatoare.
  • Data limita de revendicare a premiilor: 3 zile calendaristice de la data trimiterii emailului.

Premiile concursului vor fi un set de 6 carti ale autorului Dan Brown: Inferno, Simbolul pierdut, Codul lui Da Vinci, Conspiratia, Ingeri si Demoni, Fortareata digitala.

Un singur participant poate sa castige cele 6 carti puse in joc.