Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Comandati-va bucataria dorita la unul dintre showroomurile Kuechentreff din Romania in perioada 1 iulie - 31 august 2017 si aveti sansa de a o castiga!

Campania promoţională se desfaşoară exclusiv pe teritoriul României în perioada 01.07.2017 ora 00:00 până la 31.08.2017 ora 23.59:59, în magazinele partenere Kuechentreff.

Pentru a participa la campanie, participanții trebuie să achiziționeze/ comande orice bucătărie marca Nobilia în perioada campaniei, din magazinele participante și să o achite conform condițiilor de plată convenite prin contract. Vor putea participa la campanie inclusiv participanții care au comandat mobilă de bucătărie marca Nobilia și pentru care s-a achitat numai avansul de 50%, urmând ca diferența de 50% să se achite la data livrării, conform contractului. Prin achiziționarea sau comandarea oricărei bucătării marca Nobilia, participanții vor fi înscriși automat la tragerea la sorți în urma căreia va fi desemnat câștigătorul campaniei.

În cazul în care clientul optează să returneze produsul achiziționat sau renunță la comandă, acesta pierde dreptul de a mai participa la tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorului, fiind eliminat din oficiu.

În cadrul acestei campanii este oferită, ca premiu, prin rambursarea sumei achitate de clientul câștigător, bucătăria marca Nobilia comandată/ cumpărată de clientul participant la campanie, în valoare maximă de 20.000 EUR (TVA inclus) echivalent în lei la cursul BNR stabilit prin contractul de vânzare-cumpărare. În cazul în care bucătăria comandată/ cumpărată de clientul câștigător depășește valoarea de 20.000 Euro (TVA inclus), Organizatorul va rambursa câștigătorului doar în limita aceastei sume, diferența rămânând în sarcina clientului.

În funcție de electrocasnicele alese, premiul poate fi compus din:

  • mobilier bucătărie completă incluzând și electrocasnicele, dacă electrocasnicele sunt comandate în aceeași comandă și în același contract cu mobila Nobilia de la furnizorul Nobilia-Werke J. Stickling Gmbh&Co KG, în valoare maximă de 20.000 EUR (TVA inclus) echivalent in lei, sau
  • mobilier bucătărie neechipată, fără electrocasnice, dacă nu se comandă și electrocasnicele sau dacă se optează pentru electrocasnice comandate de la alți furnizori decât Nobilia, în valoare maximă de 20.000 EUR (TVA inclus) echivalent in lei.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți care va avea loc la sediul organizatorului, în prezența unui reprezentant al acesteia, a unui reprezentant al unui magazin participant și a unui notar în data de 08.09.2017, dintre toate înscrierile validate în intervalul 01 iulie – 31 august 2017.