Acest concurs a expirat în data de 2018-06-01. Vezi concursurile active aici.
Parul tau traieste fotbalul cu tine. Cand fotbalistul preferat rateaza un penalty, primul tau gest e sa te iei cu mainile de cap.

Părul tău trăiește fotbalul cu tine. Când fotbalistul preferat ratează un penalty, primul tău gest e să te iei cu mâinile de cap. Iar când marchează cu capul, te bucuri de două ori mai mult. Pentru că trăiești fotbalul cu fiecare fir de păr, Head & Shoulders te trimite să vezi de la firul ierbii cel mai important eveniment al anului, finala Cupei Mondiale!

Cum să te înscrii:

Arată-ne cum trăiește părul tău fotbalul cu tine, încarcă o poză cu părul tău de Mondială, răspunde la întrebarea de concurs în format foto, completează datele tale personale și ai șansa să câștigi cea mai tare experiență fotbalistică din lume: bilete la finala Cupei Mondiale din 2018, pentru tine și 1 prieten!

Arată-ne cum trăiește părul tău fotbalul cu tine! Încarcă aici o poză cu părul tău de Mondială.

Trofeul concursului: 4 premii duble, constând în bilete la finala Cupei Mondiale 2018, zbor și cazare. Pentru că părul sănătos înscrie de fiecare dată, se vor califica pozele trimise de utilizatorii care nu se tem să-și arate scalpul din cauza mătreții, la fel ca adevărații campioni.

Perioada campaniei: 4 mai - 31 mai 2018. În această campanie se acordă 4 premii. Un premiu constă în: bilete la finala Cupei Mondiale la fotbal 2018, zbor dus-întors București- Moscova, cazare pentru 2 nopți în Moscova pentru câștigător și 1 însoțitor.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.