Acest concurs a expirat în data de 2021-12-31. Vezi concursurile active aici.

Cumpara inteligent, zambeste mai mult. Cumpara in magazinele preferate si intoarce-ti o parte din bani impreuna cu Bonusway! Cum Bonusway functioneaza?

Bonusway este unul dintre cele mai mari site-uri de cashback din România. Cuvântul cashback este cuvântul englezesc și înseamnă „bani înapoi“

Pentru fiecare achiziție prin intermediul serviciului cashback, realizat de către un utilizator înregistrat, Bonusway primește un comision din partea magazinului partener și îl împarte cu utilizatorul său, această sumă și este cashback. Bonusway colaborează cu mai mult de 400 de magazine online din întreaga lume, iar de avantajele serviciului beneficiază deja peste 50 000 de utilizatori. Fiecare magazin-partener oferă condiții diferite de colaborare, bonusul înregistrat poate fi o valoare fixă sau un anumit procent din valoarea achiziției.

Cum să obții bonus la cumpărături online?

  1. Înregistrează-te pe Bonusway
  2. Selectează magazinul dorit din lista de magazine
  3. Accesează magazinul și plasează comanda. În final, primești bonus!

Bonusurile acumulate vor apărea în contul personal Bonusway. Odată ce suma bonusurilor va depășit pragul minim de retragere de 50 de lei, banii pot fi transferați în contul bancar. 

Înregistrează-te acum aici şi primeşti 10 de lei bonus de bun venit (*la prima cumpărătură facută pe Bonusway.ro)!

5 din 5 (7 Voturi)