Acest concurs a expirat în data de 2016-12-22. Vezi concursurile active aici.
Cel mai fericit hei. Zambetul tau = mic dejun gratuit timp de 1 an.

Concursul "Cel mai fericit hei" se desfasoara in perioada 23 noiembrie 2016, ora 13:00 – 21 decembrie 2016, ora 12:59.

Pentru a intra in cursa pentru unul din cele 1.102 premii oferite de Rompetrol, un utilizator trebuie sa incarce o fotografie in platforma celmaihei.rompetrol.ro, sa primeasca minim nota 4 in pasul 2, unde Zambometrul da verdictul zambetului, si sa impartaseasca fotografia cu prietenii sai de pe Facebook.

Zambometrul utilizeaza un algoritm de analiza a unei imagini si interpreteaza zambetul, pe o scala de masurare de la 0-5. O fotografie care primeste o nota mai mica decat 4 nu va intra in concursul Cel mai fericit hei, utilizatorul avand posibilitatea de a inscrie oricand o alta fotografie. Ne rezervam dreptul de a respinge, in post-moderare, acele fotografii care contin injurii, elemente obscene sau nu sunt la obiect, fie sunt fotografii din profil sau fotografiile care se repeta.

Pentru a intra in cursa premiilor instant este suficient ca Zambometrul, prin algoritmul de analiza a unei imagini, sa acorde pozei unui utilizator nota 4 si ca utilizatorul sa impartaseasca poza pe Facebook. Pentru a concura pentru premiile medii si mari este necesar ca: un utilizator sa aiba o poza aprobata – cu nota, acordata de Zambometru prin algoritmul de analiza a unei imagini, mai mare sau  egala cu 4 si sa primeasca minim 10 like-uri la aceeasi poza in platforma celmaihei.rompetrol.ro.

Mai multe poze urcate in platforma inseamna mai multe sanse de castig si este necesar ca fiecare poza sa primeasca minim 10 like-uri pentru a se califica in tragerile la sorti pentru premiile medii sau mari.

In cadrul concursului se vor acorda 1.102 premii din care:

  • 2 premii mari, constand intr-un “Mic dejun gratuit timp de 1 an, la hei” - variantele de mic dejun pentru care poate opta un castigator sunt:
    • a. omleta cu bacon si branza, masline negre, mini-salata de legume, croissant cu cereale, espresso - 300g net + espresso 50/100ml sau
    • b. gem de capsuni/visine, unt, croissant cu cereale, mar rosu/verde, espresso – 240g net + espresso 50/100ml sau
    • c. crema de branza, cascaval feliat, masline, croissant cu cereale, cappuccino – 170g net + cappuccino 120ml sau
    • d. mix de fructe proaspete, croissant cu cereale, cappuccino – 400g net + cappuccino 120ml.
  • 100 de premii medii, constand in “Un pranz alaturi de familia ta, la hei”. Valoarea premiului este de 100 lei cu TVA inclus, fiecare premiu constand in 2 vouchere cu holograma a cate 50 lei fiecare.
  • 1.000 de premii instant constand in “Sandvisuri la alegere”. Un castigator poate opta pentru un sandvis cu : Ton/somon/jambon/snitel/pui/sunca/salam/cotlet de porc/vegetarian. Valoarea unui premiu - Pretul variaza de la – 9.90 la 12.90 lei cu TVA inclus.

Desemnarea castigatorilor:

  • 2 x “Mic dejun gratuit timp de 1 an, la hei” – castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, organizata in ultima zi din ultima saptamana a consursului. Intra in tragerea la sorti participantii din cele patru saptamani de concurs care au scorul minim 4 la poza, share-uiesc fotografia pe Facebook si au minim 10 like-uri in site-ul celmaihei.rompetrol.ro. T
  • 100 x ”Un pranz alaturi de familia ta, la hei” – castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, organizata in saptamana imediat urmatoare, pentru saptamana incheiata. Intra in tragerea la sorti participantii care au scorul minim 4 la poza, share-uiesc fotografia pe Facebook si au minim 10 likeuri in platforma celmaihei.rompetrol.ro. Premiile sunt impartite pe cele 4 saptamani de concurs, respectiv cate 25 de premii “Un pranz alaturi de familia ta, la hei” pe saptamana. Castigatorii saptamanali vor fi eliminati din listele de tragere la sorti din urmatoarele saptamani, iar ceilalti participanti vor intra si in tragerile la sorti din saptamanile urmatoare. 
  • 1.000 x ”Sandvisuri la alegere” – premii instant de tip lucky moment/momente norocoase – fiecare moment castigator fiind o data la 40/41 de minute. Castigatorii vor fi anuntati personal, pe adresa de email folosita la inregistrarea in platforma celmaihei.rompetrol.ro.