Acest concurs a expirat în data de 2016-10-06. Vezi concursurile active aici.
De ce bunicii tai sunt cei mai cool

Pe 1 octombrie, celebram Ziua Bunicilor! Si nu oricum, ci cu surprize de neuitat.

Ajuta-ne sa aflam care sunt cei mai cool bunici din Romania si poti castiga pentru ei 1 din cele 6 vacante de vis in Romania! E simplu sa iti ajuti bunicii sa isi creeze amintiri de poveste!

Campania “De ce bunicii tăi sunt cei mai “cool”!” se desfăsoară pe parcursul a 7 zile calendaristice din data de 29.09.2016 pậnă în data de 05.10.2016

În vederea înscrierii în campanie, fiecare participant trebuie să îndeplinească următoarele condiții cumulative:

  • Participantul trebuie să acceseze pagina de Facebook Carrefour Romania, din data de 29.09.2016 ora 12:00 pană la data de 05.10.2016, oră 23:59 cel târziu, și să completeze formularul de înscriere cuprinzând câmpurile afișate, cu următoarele date:
    • nume, prenume, sex, data nașterii, județ, oraș, telefon mobil, e-mail;
    • să ne argumenteze de ce considerã cã bunicii sãi pot fi desemnaţi ca fiind cei mai “cool”
  • in urmă completării datelor precum și a motivelor pentru care participantul consideră că bunicii sai merita ca fiind cei mai “cool” bunici participantul se va putea înregistra efectiv în campanie prin accesarea butonului „Inregistrează-te”.

Un participant se poate înscrie în concurs o singură data și poate înscrie un singur mesaj conținând motivele pentru care participantul consideră ca bunicii sai meritã sa fie desemnati cei mai “cool” bunici în cadrul campaniei.

Premiile acordate în cadrul campaniei “De ce bunicii tăi sunt cei mai “cool”!” vor fi următoarele:

  • în urma tragerii la sorți pentru desemnarea câștigătorilor se vor acorda 6 premii constând în 6 pachete de cazare în România.

Câştigãtorii vor fi validați doar dacã sunt în cuplu soț-soție și au calitatea demonstrată de bunici, nu vor fi acceptate persoane singure nici persoane care nu pot aduce acte doveditoare că au calitatea de bunici.