Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
Pro TV lanseaza campania Fii reporter PRO la Untold!

Doi tineri vor castiga o experienta de neuitat in vara si vor deveni #ProducatorDeFun la #Untold! Pro TV lanseaza campania Fii reporter PRO la Untold!

Simti bass-ul in piept si beat-ul in sange? Cum ar fi sa vada si ceilalti lumea prin ochii tai tineri si curiosi, sa-ti share-uiesti gandurile si micile aventuri de zi cu zi sau...de noapte pana in zi traite la Untold, cel mai mare festival din Europa? Cum ar fi sa te auda de 10.000 de ori mai multi oameni decat prietenii de pe Facebook? Pro TV ofera cea mai tare experienta si spune ca ai ce trebuie sa Fii reporter PRO la Untold, cu pass VIP la festival, dar si oportunitatea unica de a simti ce inseamna sa faci parte dintr-un proiect de televiziune!

In aceasta vara, Pro TV a pregatit o experienta unica, aceea de a fi #ProducatorDeFun la #Untold! Doi tineri vor avea ocazia de a fi corespondenti speciali de fun si sa transmita LIVE de la Untold atmosfera, dar si materiale si interviuri in exclusivitate cu cei mai interesanti artisti. 

Andi Moisescu ii incurajeaza pe tinerii care stiu ca sunt creativi si au o pasiune pentru mediul online: “As fi combinat si eu televiziunea cu digitalul, inca de-acum 25 de ani. Doar ca pe vremea aia nu existau nici digital, nici Untold.”.

Iar Oana Tache se pregateste intens sa impartaseasca experienta ei de reporter, astfel incat cei doi tineri sa simta ce inseamna sa faca parte din echipa Pro. "Sa fii reporter special? Job-ul vietii mele! De cel putin 10 ani imi petrec verile la PRO! In 10 ani, am stat de vorba cu toate vedetele de la noi si cu peste 200 de artisti internationali. Nu o sa ascund ca a fost nevoie de multa munca si pregatire pentru fiecare moment, fiecare interviu si fiecare eveniment, pentru ca totul sa iasa brici, pentru ca fiecare moment sa fie special atat pentru cei de pe scena, cat si pentru public. Vara asta, recompensa mea e sa dau share tuturor lucrurilor pe care le-am invatat, sa impart experientele cu cei care vor sa descopere universuri noi, cei care vor sa invete cum sa aduca ineditul in prim plan in fiecare clipa si sa incerce sa iasa in permanenta din tipare.", a spus Oana Tache.

Mecanismul campaniei Fii reporter PRO presupune doua etape. Primul pas este inscrierea pe site-ul fiireporter.protv.ro, pana pe 30 iunie 2017, cu un videoclip creativ de maxim doua minute, in care tinerii spun care sunt cele trei motive pentru care vor sa mearga la Untold. 

Pe 7 iulie, 10 finalisti vor fi anuntati pe site-ul campaniei, in functie de originalitatea inscrierilor, si vor trece in cea de-a doua etapa: Bootcamp PRO. Iar de aici incepe o aventura unica pentru cei 10! Oana Tache ii va invita la sediul Pro TV din Bucuresti, vor vizita platourile de stiri, vor face exercitii de lectura prompter si vor avea parte de un training despre televiziune si online. La finalul Bootcamp PRO, cei 10 vor avea de facut un material video cu o anumita tema si, in functie de aceste materiale, vor fi alesi cei doi castigatori ai campaniei Fii reporter PRO.

La festivalul Untold (3-6 august 2017), cei doi castigatori, impreuna cu Oana Tache, vor prelua controlul pe online-ul Pro TV si vor prezenta LIVE cele mai interesante noutati de la fata locului, dar vor avea si parte de invitati si interviuri surpriza.

“Ma bucur ca voi avea ocazia sa ii cunosc pe cei mai creativi dintre voi, pe cei care se vor inscrie in campania Fii reporter PRO si vor avea sansa sa lucreze alaturi de cea mai tare echipa de PROfesionisti din Romania! Asa ca, daca te stii talentat, open minded, fan muzica buna, cu vorbele la tine si un bagaj intreg de cool attitude, da din taste si hai sa facem gasca in cel mai tare proiect, provocarea care iti va schimba viata si te va transforma in #producatordefun!", continua Oana.

Pe langa ocazia de a transmite atmosfera de la cel mai mare festival din Europa in cele mai cool materiale video si LIVE-uri pe Facebook Pro TV, cei doi tineri alesi vor castiga cate o invitatie VIP la Untold, cu acces in backstage, dar si cate 500 de euro. 

Castiga cea mai cool experienta de vara: Fii Reporter PRO la Untold! Ai 4 zile de festival, 100 de ore de fun si 500 euro de buzunar. Aplica pentru distractie!