Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Vezi The Fishing & Hunting Channel si poti castiga accesorii pentru pescuit!

Câștigi accesorii pentru pescuit cu Orange TV Go!

Descoperă lucruri captivante despre pescuit sau vânătoare sportivă și poți câștiga super premii cu Orange TV Go și The Fishing & Hunting Channel.

Cum poți câștiga

  • Urmăreşte gratuit canalul The Fishing & Hunting Channel prin Orange TV Go până la 30 aprilie 2018 și ești înscris automat în tragerea la sorți, prin care poți câștiga super premii pentru hobby-ul tău:
    • 5 seturi de accesorii pentru curățarea peștelui. Un set cuprinde: un cuțit de filetat, un șorț, mănușă, ascuțitor de cuțite și răzătoare de curățat solzii.
    • 5 seturi cu lansete, rodpod și accesorii. Un set cuprinde: 2 lansete, 2 mulinete, un set RodPod cu avertizori, nadă, plumbi și accesorii de pescuit pentru o zi.

Pentru mai multe informații despre mecanismul campaniei citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul The Fishing & Hunting Channel.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, până la 30 aprilie 2018 ai acces la The Fishing & Hunting Channel indiferent de pachetul tău.