Acest concurs a expirat în data de 2017-06-01. Vezi concursurile active aici.
Pregateste-te de meci cu provizii de suporter.

Campania promotionala “Pregateste-te de meci cu provizii de suporter” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in reteaua de magazine Kaufland, in perioada 17 Mai 2017, ora 08.00.00 - 30 Mai 2017, ora 23:59:59, ora Romaniei.

Produsele participante la prezenta campanie promotionala sunt toate produsele din gamele Pepsi si Lay's, ce se regasesc in Magazinele Participante, in limita stocurilor disponibile.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa achizitioneze cel putin un Produs Participant din cadrul unuia dintre Magazinele Participante, in Perioada Campaniei; si
  • sa trimita un mesaj SMS la numarul unic 1703* sau sa se inscrie pe website-ul www.pepsi.ro/fotbal - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Orange, Telekom sau Digi Mobil) - care sa contina numarul bonului fiscal/facturii fiscale prin care se face dovada achizitiei Produselor Participante;

Un participant are dreptul la o singura inscriere pentru acelasi bon fiscal/ factura fiscala. Pentru un bon fiscal/factura fiscala un participant are o singura sansa de castig indiferent de numarul produselor participante aflate pe bonul fiscal/factura fiscala cat si o singura sansa de castig indiferent de modalitatea de inscriere (SMS sau website-ul www.pepsi.ro/fotbal).

Premiile oferite in aceasta campanie sunt:

  • 5 x Voucher excursie City Break Barcelona
  • 500 x Voucher cumparaturi Kaufland
  • 5.000 x Pachet Provizii pentru meci

Premiile acestei campanii se vor acorda prin tragere la sorti prin intermediul website-ului randomizer.org. Tragerea la sorti va fi realizata in data de 04 Iulie 2017, in intervalul orar 18.00 – 22.00

Tragerea la sorti, se va desfasura astfel:

  • Intai se vor extrage castigatorii celor 5 mari premii constand in Excursie City Break pentru 2 persoane la Barcelona.
  • Apoi se vor extrage castigatorii celor 500 de premii constand in voucher de cumparaturi Kaufland in valoare nominala de 100 lei.
  • Apoi se vor extrage castigatorii celor 5000 de premii constand in pachet pentru meci Pepsi & Lay's.
  • Apoi se vor extrage cate 3 rezerve aferente celor 5 mari premii constand in Excursie City Break pentru 2 persoane la Barcelona, in total 15 rezerve.
  • Apoi se vor extrage cate 3 rezerve aferente celor 500 de premii constand in voucher de cumparaturi Kaufland in valoare nominala de 100 lei, in total 1500 rezerve.
  • Apoi se vor extrage cate 3 rezerve aferente celor 5000 de premii constand in pachet pentru meci Pepsi & Lay's, in total 15,000 rezerve.