Acest concurs a expirat în data de 2018-04-11. Vezi concursurile active aici.
Savoare si premii de sarbatoare!

Campania "Savoare si premii dee sarbatoare!" se va desfasura la nivel national in perioada 01 martie 2018 - 10 aprilie 2018.

La campanie participa urmatoarele produse comercializate / distribuite in perioada campaniei, pe piata din Romania, de catre organizatorul Unilever BCS SCE SRL sub marca Rama Maestro: Rama Maestro Cube 250g 70% grasime, Rama Maestro Brick 500g 70% grasime si Rama Maestro Pret Avantajos 250g 72% grasime, precum si toare pachetele promotionale comercializate pe piata din Romania.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs Rama participant la campanie si sa trimita catre organizator in perioada campaniei, numarul bonului fiscal ce face dovada achizitionarii produsului participant, folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere:

  • prin SMS la numarul 1747 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafine, Telekom Mobile) sau
  • prin inscrierea directa pe pagina web a campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina campaniei de pe site-ul www.prajituria.ro.

In cadrul acestei campanii urmatoarele 122 de premii:

  • 40 premii ce constau in cate un Robot de bucatarie marca Bosch
  • 41 premii zilnice Jamie Oliver ce constau in cate o Tava de copt JB1045
  • 41 premii zilnice Jamie Oliver ce constau in cate un set mini tavi de copt JB1030

Premiile se acorda prin tragere la sorti. Pentru fiecare zi de campanie se acorda 2 premii zilnice Jamie Oliver.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.