Acest concurs a expirat în data de 2016-12-25. Vezi concursurile active aici.
Mai trebuie sa asteptam putin pana la Craciun, dar pana atunci noi va pregatim cateva surprize!

Concursul ”Luna Cadourilor” se va desfășura în perioada 01.12.2016 - 24.12.2016.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să intre pe pagina campaniei, să își introducă datele personale și să accepte termenii și condițiile. Participanții pot intra în joc după ce au introdus datele personale, adresa validă de e-mail și au acceptat termenii și condițiile.

Luna cadourilor, poți deschide în fiecare zi un cadou în care se vor ascunde rețete sau premii instant. 

Pe durata concursului, fiecare participant are dreptul de a deschide o singură cutie pe zi. Atunci când vor intra în aplicați, concurenții vor găsi 24 de cadouri virtuale din care pot deschide câte una zilnic. Cadourile se pot deschide și anterior. Câștigătorii premiilor vor primi o notificare pe adresa de e-mail introdusă la începerea jocului.

În cadrul concursului se vor acorda următoarele premii:

  • 4 Suporturi de condimente+ Pachete cu produse Gyermelyi
  • 50 de Pachete cu produse Gyermelyi
  • 50 de Calendare Gyermelyi
  • 50 de Cutii cu făină speciale Gyermelyi
  • 50 de Șervete de masă Gyermelyi
  • 50 de Șorțuri Gyermelyi
  • 20 de Stick-uri usb Gyermelyi + sacoșe Gyermelyi
  • 12 de Cutii cu paste speciale Gyermelyi

Câştigătorii vor fi anunțați printr-un e-mail, pe adresa introdusă la începerea jocului. După anunţarea rezultatelor, câştigătorii vor lua legătura cu operatorul prin e-mail. În cazul în care câştigătorul nu contactează Operatorul în termen de cel mult 20 de zile de la anunţarea rezultatelor, acesta îşi pierde dreptul la preluarea premiului.

Operatorul va trimite prin poştă premiile la adresa specificată de către câştigător, în termen de 30 de zile de la contactare. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a oferi premii alternative, de aceeaşi valoare sau de valoare mai mare, ori de câte ori premiile anunţate iniţial nu sunt disponibile pentru un motiv oarecare.