Acest concurs a expirat în data de 2018-09-18. Vezi concursurile active aici.
Cristian Manafu, autorul blogului Manafu.ro, oferă 3 abonamente Bitdefender Total Security 2019 cititorilor blogului.

Amenințările online sunt din ce în ce mai multe astăzi. În ultimii ani,  am văzut mari atacuri cibernetice care au blocat activitatea companiilor și calculatoarele utilizatorilor obișnuiți. WannaCry și GoldenEye au avut un impact global. Mai mult, siguranța copiilor pe Internet devine o prioritate pentru părinți. E nevoie de multă atenție din partea adulților și de o minimă pregătire. Aici intervine suita Bitdefender Total Security 2019, antivirus proaspăt lansat de compania românească Bitdefender.

Cu ocazia acestei noi lansări blogul Manafu.ro a lansat un concurs împreună cu Bitdefender, compania românească de securitate cibernetică.

Cristian Manafu, autorul blogului, oferă 3 abonamente Bitdefender Total Security 2019 cititorilor blogului. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați blogul și pagina concursului, apoi să  intrați în pagina Bitdefender Total Security 2019, unde vă informați despre ce poate să facă aplicația Bitdefender.

La final, trebuie să scrieți în comentariile postului lui Cristian care este motivul pentru care ați folosi această soluție de protecție online. Ce funcție vă place cel mai mult din ce are de oferit Bitdefender Total Security 2019. Vor fi 3 câștigători aleși prin tragere la sorți, luni 17 septembrie. Detaliile pas cu pas sunt în articolul lui Cristian.