Acest concurs a expirat în data de 2017-12-22. Vezi concursurile active aici.
Inscrie-te si castiga si tu!

Campania “#likeyourself” se va desfasura in perioada 16 mai 2017 – 21 decembrie 2017.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul aplicatiei #likeyourself ce poate fi descarcata din App Store sau Google Play si este accesibila oricarei persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 14 - 19 ani, cu domiciliul in Romania. Persoanele sub 18 ani au dreptul sa participe la campanie numai cu acordul parintelui sau al tutorelui legal.

Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa instaleze aplicatia #likeyourself din App Store sau Google Play
  • sa selecteze bloggerita preferata (dintre cele 3 disponibile)
  • sa completeze formularul cu nume, prenume, adresa e-mail, numar telefon

O persoana se poate inscrie o singura data, implicit poate selecta o singura bloggerita.

În cadrul acestei campanii, organizatorul va acorda 3 premii, fiecare constand intr-o sesiune de cumparaturi alaturi de bloggerita preferata si aparitia pe coperta unei celebre reviste pentru femei. Valoarea unui premiu este de 2.300 lei. Sesiunea de cumparaturi va avea loc intr-un centru comercial din Bucuresti, iar in cazul castigatorilor care nu au domiciliu in Bucuresti, costurile cu transportul si cazarea vor fi achitate din suma ce reprezinta valoarea premiului. Sesiunea de cumparaturi va fi filmata, iar pe parcursul acesteia se vor face si fotografii. In cazul in care unul dintre castigatori este o persoana minora, acesta va fi insotit la cumparaturi de catre unul dintre parinti sau de tutorele legal.

Premiile campaniei se vor acorda prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in data de 22.12.2017. La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada Campaniei, 16.05.2017 – 21.12.2017. Tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor se vor realiza din baze de date separate, pentru fiecare blogger in parte. Tragerile la sorti vor fi realizate de catre o comisie formata din 2 reprezentanti ai Organizatorului si vor fi atestate de catre un avocat prezent la extragere. Se va desemna cate un castigator pentru fiecare blogger si cate 3 rezerve.

În termen de maxim 3 zile lucrătoare de la data tragerii la sorti, participantii desemnati potentiali castigatori vor fi contactati de către un reprezentant al organizatorului la numărul de telefon cu care s-au înscris în campanie şi vor fi informati în legătură cu premiul câştigat şi procedura de validare.