Acest concurs a expirat în data de 2018-07-16. Vezi concursurile active aici.
Bere pentru tine, premii pentru ea!

Campania “Bere pentru tine, premii pentru ea” este organizată şi se desfăşoară în perioada 13 iunie 2018 – 15 iulie 2018 în toate magazinele Profi ale Organizatorului operaţionale la data începerii campaniei publicitare precum şi în cele care vor deveni operaţionale până la data de 15 iulie 2018 inclusiv.

Campania promoțională se adresează clienților magazinelor Profi, cu vârsta mai mare sau egală cu 18 ani, împliniți la data începerii campaniei.

În vederea participării la campania publicitară “Bere pentru tine, premii pentru ea”, clienţii trebuie:

  • să achiziționeze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse din categoria bere, comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală să fie de minimum 10 lei/bon fiscal (tva inclus); Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare;
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infochioșc-ul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia “Bere pentru tine, premii pentru ea” de pe infochioșc având şansa de a câştiga pe loc unul dintre următoarele premii: pachet format din  6 doze de bere Bergenbier 0,5 L, mingi de fotbal, mănuși portar, fotolii, vouchere cosmetice sau vouchere în valoare de 1000 euro, care pot fi utilizate pentru a achiziționa servicii turistice ale agenției Special Tour până în 31.12.2018.;
  • să ruleze aplicaţia “Bere pentru tine, premii pentru ea”;
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea ridicării premiului;

Un bon fiscal este câştigator doar dacă după scanarea la infochioșc, aplicaţia rulată indică „Goool, ai marcat!!!! Ai câștigat ... Prezintă bonul fiscal sefului de magazin pentru a intra în posesia premiului”.

În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infochioșcului fotbalistul nu înscrie gol în poartă, bonul fiscal este declarat necâştigător, iar aplicația rulată va indica „Ne pare rău, de data asta ai ratat! Cumpără din nou bere de minimum 10 lei/bon fiscal (tva inclus) si ai o nouă șansă de joc!”.

În cazul în care, în urma rulării aplicaţiei fotbalistul înscrie un gol în poartă, participantul se va adresa şefului de magazin în vederea validării drept câştigător şi atribuirii premiului.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă pe ecranul infochioșcului fotbalistul înscrie gol în poartă, iar aplicaţia indică textul „Goool, ai marcat!!!! Ai câștigat ... Prezintă bonul fiscal sefului de magazin pentru a intra în posesia premiului”. Premiile constau în:

  • pachet format din 6 doze bere Bergenbier 0,5 L
  • minge de fotbal
  • mănuși portar
  • fotoliu TUNE imitație de piele cafenie/crem, cu cadru din furnir de mesteacăn și cu perne din imitație de piele. Dimensiune 67x92x78 cm
  • vouchere cosmetice în valoare de 100 lei care pot fi valorificate în magazinele online ale companiei Farmec. Aceste vouchere pot fi folosite pentru achiziția oricăror produse care se regăsesc în magazinul online. Pentru a folosi voucherul, clientul trebuie să achiziționeze produse în valoare de minim 100 lei în perioada 13.06.2018-13.09.2018.
  • un voucher în valoare de 1000 euro (curs valutar 04.06.2018). Voucherul poate fi utilizat pentru a achiziționa servicii turistice ale agenției Special Tour pânăîn 31.12.2018.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.