Acest concurs a expirat în data de 2017-12-16. Vezi concursurile active aici.
Kiss FM nu-ti promite luna de pe cer. Doar ... o masina pe luna! Asculta Kiss FM oriunde esti pe Pamant.

Campania "Castiga o masina pe luna" va incepe in data de 07.10.2017 si se va desfasura pana la data de 15.12.2017, pe posturile de radio Kiss FM, de luni pana vineri (inclusiv), in intervalul orar 6:00 – 22:00, cate cinci editii pe zi.

Pentrua participa la campanie, ascultatorii postului de radio KISS FM se pot inscrie, o singura data, prin trimiterea unui mesaj de tip SMS/ WhatsApp la numarul de telefon mobil 0722206020 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom) cu numele, prenumele si localitatea in care receptioneaza postul de radio KISS FM, sau pe site-ul www.kissfm.ro, completand campurile formularului de inscriere si apasand butonul Inregistreaza.

Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte, complete si reale. In caz contrar, organizatorii isi rezerva dreptul de a anula contul respectiv si de a descalifica pe participant.

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 06:00 - 22:00, de 5 ori pe zi, realizatorii emisiunii vor lansa concursul campaniei.

Mecanismul specific de concurs, aplicabil in toate editiile concursului din cadrul Campaniei, se deruleaza astfel:

Cu ajutorul unei aplicatii software, vor fi alesi, din baza de date comuna a concursului campaniei, doi participanti din totalitatea celor inscrisi. DJii Kiss FM vor anunta, in direct pe postul de radio, numele celor doi participanti extrasi, asa cum a fost completat in formularul de concurs cu care participantii s-au inscris la campanie.

Participantii la campanie care s-au inscris cu respectivele nume au la dispozitie 10 minute sa sune la 0722206020 (tarif normal) si sa intre in legatura directa cu DJii Kiss FM. Primul dintre cei doi participanti care reuseste sa intre in legatura directa cu DJii Kiss FM, inainte de expirarea intervalului de 10minute, este declarat castigator, in direct.

Daca participantul este declarat castigator al editiei, acesta poate castiga premiul de minimum 100 de EUR brut, la care se poate adauga reportul si/sau premiul bonus (fara, insa, ca un astfel de cumul sa fie obligatoriu pentru Co-organizatori).

Daca participantul este desemnat castigator, concursul campaniei se reia, in editiile viitoare, conform aceluiasi mecanism, pornindu-se de la suma minima bruta de 100 de EUR la fiecare editie in parte.

Daca niciunul dintre cei doi participanti nominalizati nu intra in direct cu DJii Kiss Fm la expirarea intervalului de timp de 10minute avute la dispozitie, atunci nu exista castigator al editiei respective de concurs, iar premiul se reporteaza la urmatoarea/le editie/ii de concurs pana este declarat un castigator. Pentru a fi validat, ascultatorul trebuie sa intre in legatura directa cu DJii KISS FM – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM.

Pe parcursul derularii campaniei se vor acorda o serie de premii saptamanale. Mecanica de acordare este aceeasi cu cea a premiilor zilnice, insa se vor acorda o singura data pe saptamana si consta din:

  • vacanta in Dubai (2 premii – transport cu avionul, cazare minimum 4 nopti la hotel de 3*, transfer de la aeroport tur/retur, plecare in primavara 2018; cost aproximativ 1800E/sejur)
  • mobila pentru casa (in valoare de 5000E de la BoConcept)
  • televizor smart (49HL9710U, 4K UHD, Premium Smart TV & Wi-Fi Built-in)
  • iPhone 8
  • electrocasnice pentru bucatarie (combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+; cuptor electric built in Heinner HBO-65LDTGC-GBK, multifunctional, 9 functii, ventilatie, timer digitalm display, clasa A, negru; plita built in Heinner HBH-604WI-IX, gaz, 4 arzatoare, wok, gratare fonta, aprindere electrica integrata, sticla neagra; hota telescopica Heinner HTCH-440GBK)
  • benzina pentru un an intreg

Premiile lunare se vor acorda, pe perioada desfasurarii campaniei, in intervalul 06:00-22:00, din totalitatea inscrisilor in campanie, atat prin SMS cat si online. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, din totalitatea inscrisilor la campanie, cu ajutorul unui soft de extragere random.

Datele extragerilor sunt: 31 octombrie 2017, 30 noiembrie 2017, 15 decembrie 2017 si constau din:

  • Peugeot 208 Facelift 5 usi 1.0L Puretech Manuala, alb – 10.625,51E
  • Peugeot 208 Facelift 5 usi 1.0L Puretech Manuala, gri – 11.012,26E
  • Peugeot 208 Facelift 5 usi 1.0L Puretech Manuala, negru – 11.012,26E

Toti participantii la campanie, fie ca s-au inscris prin SMS, fie ca s-au inscris online, vor fi inscrisi intr-o baza de date comuna, care va contine o singura intrare pentru fiecare participant la campanie, cu filtru dupa numarul de telefon cu care s-a inscris la campanie.

Fondul maxim de premiere in bani si obiecte este de 75.000 EURO.