Acest concurs a expirat în data de 2018-02-01. Vezi concursurile active aici.
Cu Diva si NextGen esti pe drumul bun catre premii!

Cu Diva si NextGen esti pe drumul bun catre premii!

Povestea medicilor din cadrul Centrului Medical Gaffney Chicago continua la DIVA in luna octombrie, duminica, de la ora 20:00 la DIVA.

Pregateste-te sa castigi una dintre cele 2 masini Renault Clio!

Aboneaza-te la minim un serviciu nou sau o extraoptiune noua pana la finalul lunii ianuarie 2018 si esti inscris in concurs.

La Campania “Cu Diva si NextGen esti pe drumul bun catre premii” pot participa atat abonatii noi, cat si cei existenti care contracteaza in perioada 04.10.2017 - 31.01.2018 minim un serviciu nou sau o extraoptiune noua.

In cel de al doilea sezon al serialului dramatic despre medici, Dr. Manning (Torrey DeVitto) si Dr. Halstead (Nick Gehlfuss) sunt fortati de imprejurari sa-i faca o operatie de cezariana de urgenta unei paciente insarcinate, care a avut un accident de masina. In paralel, Dr. Halstead si Dr. Charles (Oliver Platt) trateaza o persoana fara adapost care are probleme de vedere. Medicii iau parte la un maraton, unde trebuie sa trateze un bicilist implicat intr-un incident si sunt nevoiti sa faca o interventie complicata.

Cu serviciul de televiziune de la NextGen ai cea mai avantajoasa si variata grila de canale TV din piata, ce cuprinde: filme, documentare, stiri, muzica, sport, desene animate, divertisment, etc., la cele mai competitive preturi.