Acest concurs a expirat în data de 2018-06-11. Vezi concursurile active aici.
Ne imprietenim si mai mult, cu fiecare livrare. Prinde-ti curierul intr-o fotografie si castiga doua excursii oriunde in tara: una pentru tine si una pentru el.

Facem fotografii cu telefonul în fiecare zi. Diferența e că un selfie alături de curier îți poate aduce și premii. Așa că, data viitoare când vine la ușa ta sau în birou, faceți o fotografie împreună și puteți deveni una dintre echipele câștigătoare.

 

Tu și curierul FAN, o echipă câștigătoare. Îți livrează wishlist-uri întregi, te ajută să faci surprize celor dragi sau să-ți ții businessul în mișcare. Curierul FAN e parte din viața ta. Fă-ți o poză cu el și înscrie-te în concurs:

  1. Fă-ți o poză cu el, data viitoare când îl vezi.
  2. Înscrie-o pe site, împreună cu numele voastre.
  3. Invită-ți prietenii să voteze ca să câștigi excursia.

Câștigă o excursie oriunde în România pentru tine și încă una pentru curierul tău.

  • Premiul cel mare, pentru cea mai votată înscriere - 2 x excursie oriunde în Romania
  • Premii pentru locurile 2, 3, 4 și 5 - Câte un Samsung Galaxy S8 pentru tine și curierul tău
  • Primii 200 de clienți  înscriși - O surpriză livrată direct la tine acasă

Dacă selfie-ul vostru strânge cele mai multe voturi, câștigați fiecare câte o excursie în România, într-o destinație aleasă de voi. Pentru că faceți o echipă așa de bună, credem că fiecare dintre voi merită o pauză. Și orice pauză e o ocazie bună de a descoperi locurile cu adevărat frumoase din România.

Dacă nu ai câștigat o excursie, nu-i nimic. Ai șansa să câștigi unul dintre cele 8 telefoane Samsung Galaxy S8. Așa că arată-le tuturor prietenilor fotografia voastră și strânge cât mai multe voturi.

Vrem să-i recompensăm pe cei mai harnici dintre voi, indiferent de numărul voturilor strânse. Nu îți spunem despre ce e vorba, pentru că vrem să păstrăm misterul.