Acest concurs a expirat în data de 2016-11-28. Vezi concursurile active aici.
Premii in GPL deasupra asteptarilor!

Campania "Premii în GPL deasupra aşteptărilor!" va începe la data de 3 octombrie 2016, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 27 noiembrie 2016, ora 23:59:59.  

Campania "Premii în GPL deasupra aşteptărilor!" este adresată tuturor persoanelor fizice, care au împlinit 18 ani până la data de 3 octombrie 2016, care alimentează cu minimum 20 de litri de carburant GPL, în intervalul 3 octombrie 2016 - 27 noiembrie 2016, în benzinăriile ce fac parte din Grupul MOL, din Romania.

Pentru a participa la Campanie, clientul va achiziţiona din benzinariile ce fac parte din Grupul MOL, din Romania, participante la campanie, minimum 20 de litri de carburant GPL în perioada de desfăşurare a campaniei, achitând cu numerar si/sau card bancar. Alimentarea prin card de carburant, fie acesta card MOL, DKV, UTA sau EuroShell, nu se va considera achiziţionare de carburant în sensul prezentului Regulament. 

La campania promoţională participă doar carburantul GPL, comercializat în benzinăriile ce fac parte din Grupul MOL, din Romania.

În cadrul acestei campanii organizatorul oferă următoarele premii:

  • Se vor acorda zilnic pe loc cate 15 carduri de carburant MOL Blue in valoare de 50 Lei prin tragere la sorți în sistem informatic, in total 840 de premii.
  • Clienții care alimentează cu minimum 20 de litri de carburant GPL și folosesc cardul MultiBonus valid pentru tranzacția respectivă, vor fi înscriși automat în tragerea la sorți care va avea loc la sfârșitul campaniei. Se vor acorda prin tragere la sorti, la sfârșitul campaniei, 15 carduri de carburant MOL Blue a câte 1.000 lei

Desemnarea castigatorilor celor 15 carduri de carburant MOL Blue in valoare de 50 Lei se face in baza unui sistem informatic de tragere la sorti. Pe tot parcursul campaniei se programează zilnic benzinăriile pentru care va fi posibilă câştigarea celor 15 carduri de carburant MOL Blue in valoare de 50 Lei. La fiecare dintre benzinăriile selectate va fi ales câte un câştigător zilnic. Pentru programarea campaniei se va estima numărul tranzacţiilor la fiecare benzinărie în parte.

Desemnarea câştigătorilor celor 15 premii constând in carduri MOL Blue in valoare de 1000 RON fiecare, se va face la finalul perioadei de desfășurare a Campaniei, in data de 6 decembrie prin tragere la sorţi.