Acest concurs a expirat în data de 2016-08-01. Vezi concursurile active aici.
Pariem pe stilul tau in cea mai fascinanta competitie a toamnei la Kanal D!

Uimeste o tara intreaga, convinge un juriu exigent ca ai tinuta potrivita sa iesi din orice situatie si poti castiga premiul cel mare: 100.000 de lei si un job in televiziune!

Pariem pe stilul tau in cea mai fascinanta competitie a toamnei la Kanal D! Esti femeie, ai peste 18 ani si crezi ca mai importanta decat tinuta purtata e atitudinea afisata?

Inscrie-te in singurul concurs care rasplateste stilul personal!

Kanal D lanseaza in grila de toamna un fashion game show produs de Global Agency (”My Style Rocks” - numele formatului original), ce a cunoscut un succes urias in Turcia.

Emisiunea imbina divertismentul cu probele de stil si conflictele inerente unei astfel de competitii. Este un show despre atitudine si stil, podiumul fiind pretextul pentru ca participantele sa arate cat de bine se simt in pielea lor, sa cucereasca telespectatorii, dar si un juriu exigent.  

Doritoarele pot intra in competitie daca au implinit varsta de 18 ani si stiu cum sa-si puna in valoare personalitatea prin tinuta. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe casting.kanald.ro și sa urmeze pasii pentru inscrierea în singurul concurs care rasplatește stilul personal.

Castigatoarea competitiei va pleca acasa cu marele premiu de o sută de mii de lei si va putea incepe o cariera in televiziune, la Kanal D.