Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
O poveste incepe cu doua beri! Si fiecare doua Golden Brau iti pot aduce premii sa tot ai chef de povestit.

Campania „Golden Brau® - Orice Poveste are nevoie de doua beri, una pentru povestitor si una pentru ascultator” va incepe la data de 1 mai 2017 si se va incheia in data de 30 iunie 2017 sau in momentul in care stocul de premii alocat acestei campanii de promovare se va epuiza, oricare din aceste momente intervine mai intai.

Campania este organizata si se desfasoara in urmatoarele judete, respectiv municipiul Bucuresti: IL, GL, BR, CT, B, DJ, GJ, OT, TR, SM, MM, BN, HR, BC, IS, NT, SV, BT, VN in toate locatiile retail unde se comercializeaza produsele participante

La aceasta campanie participa produsele companiei Heineken Romania S.A., marca Golden Brau®, imbuteliate in ambalaje de tip sticla de 0.5L, comercializate in magazinele retail participante la promotie.

Produs participant la Campanie il reprezinta fiecare unitate de vanzare distincta stabilita ca atare prin natura ambalajului utilizat si a prezentarii acestora in spatiul de vanzare.

Consumatorii care achizitioneaza din magazinele participante 2 unitati de vanzare de produs ambalat sticla 0,5L dintre produsele participante Golden Brau®, primesc - in limita stocului alocat pe magazine - un talon promotional razuibil care aduce sansa castigarii fie a unei mini radio portabil, a unei carti de povesti la bere, in care se regasesc doua sticle Golden Brau®, sau a unei tablete.

Consumatorii care au primit la casa de marcat a magazinului de retail prin achizitia a 2 produse participante ambalate de tip sticla 0,5L un talon promotional razuibil si astfel in urma razuirii au gasit unul din urmatoarele mesaje de informare:”Mini Radio”, sau „Carte de povesti la bere” primesc - in limita stocului alocat pe magazine –un mini radio, sau o carte de povesti la bere, ambele inscriptionate Golden Brau®.

Consumatorii care in urma razuirii au gasit mesajul de informare: „Tableta” trebuie sa sune la numarul de telefon inscriptionat pe talon, sa comunice codul unic din zona razuibila si primesc - in limita stocului disponibil– o Tableta de tip Allview C701.

Achizitionarea de catre un consumator a mai multor produse participante in campanie, da dreptul acestuia de a intra in posesia mai multor taloane promotionale, respectiv a mai multor premii, pe toata durata campaniei.

Pentru a participa la campanie consumatorului nu i se va percepe niciun fel de taxa de participare si nu exista un alt cost decat cel al achizitiei uzuale a produselor participante iar pentru a intra in posesia premiului, castigatorul nu va efectua nici o plata suplimentara, indiferent de titlul acesteia (ex. impozite, taxe, cheltuieli) si nu va suporta alte costuri suplimentare.

Premiile campaniei se vor acorda in limita stocului disponibil. In campanie se va acorda un numar determinat de 30.100 de premii cu o valoare comerciala totala de 288.000 - RON (fara TVA), ce constau in urmatoarele componente:

  • 16.308 mini radio;
  • 10.872 carti de povesti la bere;
  • 100 tablete Allview

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a
premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri/produse si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.

Premiile constand in Mini Radio si Carti de povesti la bere se acorda pe loc, in locatiile participante. Premiile constand in tablete Allview trebuie revendicate sunand la numarul de telefon inscris pe talonul razuibil si comunicand codul unic, care se regaseste tot pe talonul promotional.