Acest concurs a expirat în data de 2017-05-27. Vezi concursurile active aici.
Ziua ta de nastere iti poate aduce 100 de euro in fiecare ora, la Europa FM!

Ziua ta de nastere iti poate aduce 100 de euro in fiecare ora, la Europa FM! In plus, in Desteptarea, de luni pana vineri, poti alege daca vrei 100 EURO sau un alt premiu, de la smartphone, smartwatch si smart TV pana la vacante de vis!

Urmareste live pe pagina de Facebook Europa FM in direct concursul in care ziua ta de nastere iti poate aduce 100 de euro cash in fiecare ora, doar la Europa FM!

Urmareste in direct alegerea datei castigatoare, imediat dupa Stirile Europa FM. Poate fi chiar ziua ta de naștere! Daca este asa, ai 10 minute la dispozitie sa trimiti un SMS la 1769 (numar cu tarif normal) cu textul: EUROPA FM, urmat de numele, ziua, luna si anul tau de nastere.

In SMS poti trece luna cu cifre sau litere (de exemplu, poti trimite 1, 01 sau Ianuarie pentru luna), fiind acceptate ambele variante, conform regulamentului.

Prima data se extrage ziua, apoi luna. Daca alegem o zi care nu se regaseste in luna extrasa (Exemplu: 30 / 2), atunci pot lua parte la runda de concurs toti cei care s-au nascut in ziua aleasă, indiferent de luna anului.

Doar in Desteptarea poti alege, in direct, daca pastrezi 100 EURO sau invartim roata si alegi un alt premiu, de pe ea. La rundele speciale din Desteptarea, afli toate premiile puse in joc inainte de a alege daca renunti la 100 EURO pentru a-ti testa norocul la roata.

De ziua ta, La Europa FM iti dorim “LA MULTI BANI FERICITI!”