Acest concurs a expirat în data de 2018-01-16. Vezi concursurile active aici.
Pregateste impreuna cu toti cei dragi ai tai cel mai mare Brad de Sarbatori!

Campania promotionala “Pregateste cel mai mare brad de Sarbatori, impreuna cu toti cei dragi” se va desfasura in perioada 15 noiembrie 2017 - 15 ianuarie 2018.

Mecanismul concursului presupune rezolvarea unor provocari zilnice pentru a primi puncte. Punctele se vor contabiliza in contul fiecarui participant care-l va ajuta sa creasca online propriul brad de Sarbatori. Bradul fiecarui participant va creste pe masura ce tot mai multe persoane vor intra sub bradul lui dar si prin rezolvarea unor provocari zilnice.

Pentru fiecare persoana care intra sub brad, participantul va primi un numar de puncte. Fiecare provocare rezolvata ii va aduce participantului un alt numar de puncte in functie de complexitate.

Participantul trebuie sa adune cat mai multe persoane, sa rezolve cat mai multe provocari pentru a primi punctele.

Premiile campaniei constau în:

  • 10 premii, fiecare constand intr-un Glob cu foita de aur (10 persoane), in valoare totala de 2000,00 lei (TVA inclus) cu urmatoarele caracteristici: Globuri de sticla, diametru 10 cm, acoperite cu foita de aur (slagmetal) si pictate manual cu logo-ul Coseli.
  • Marele Premiu constand in valoare de 10.000 de lei.

Cel mai mare brad (cu echivalentul in puncte) va fi premiat cu suma de 10.000 lei, care se va acorda in bani. Toti participantii care isi fac un brad propriu in cadrul aplicatiei de concurs, au sansa de a intra in tragerea la sorti pentru castigarea unui glob cu foita de aur (vor exista 10 globuri cu foita de aur).