Acest concurs a expirat în data de 2018-05-25. Vezi concursurile active aici.
Elle celebreaza influencerii de top din social media in cadrul celui mai stylish eveniment dedicat comunitatii online - Elle New Media Awards 2018.

Elle New Media Awards celebrează influencers din zona de lifestyle, de la cei care activează în modă și frumusețe, la cei care explorează domenii precum deco, food sau travel. Newcomers sau cu o îndelungată prezență în online-ul românesc, aceștia sunt oamenii care se dovedesc a fi prezențe de neignorat, iar tu decizi care îți sunt preferații. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul galei ce va avea loc pe 5 iunie 2018. 

Votați la cel puțin o categorie din cele 9 propuse și validați apoi votul, apăsând butonul de "Înscrie-te" (aflat în dreptul nominalizatului pe care l-ați votat) completând, la final, formularul de concurs, pentru a putea intra în tragerea la sorți.

Puteți câștiga 10 parfumuri Mon Paris de la Yves Saint Laurent, 10 dispozitive de curățare a tenului Luna Play Plus și 5 invitații duble la evenimentul Elle New Media Awards 2018.

18+ATENȚIE! Puteți vota și puteți participa la concurs doar dacă ați împlinit 18 ani. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.