Acest concurs a expirat în data de 2016-11-24. Vezi concursurile active aici.
Toarna mai multa aventura!

Campania “Toarna mai multa aventura!” este organizata si se desfasoara in magazinele apartinand lanturilor de magazine Carrefour.

Campania va fi lansata cel mai devreme la data de 21.10.2016 si se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 23.11.2016 inclusiv, in urmatoarele zile ale saptamanii: vineri, in intervalul 15.00 – 21:00, sâmbă in intervalul: 11:00 – 17:00 si duminică, in intervalul 10:00 – 16:00, in locaţiile in care sunt amplasate materialele de comunicare ale prezentei campanii. 

Marca si ambalajul participante la campanie sunt sticle „Ursus” 750 ml, nereturnabile, cu "twist-off".

Fiecare participant la campanie, care achizitioneaza 2 produse participante – sticle „Ursus” 750 ml, din magazinele participante in care se deruleaza campania promotionala, va primi un talon razuibil, la cerere, prezentand bonul fiscal la standul special amenajat in acest scop, dupa casele de marcat, in incinta complexului comercial ce gazduieste magazinul participant. Pentru a obtine cardul razuibil de la standul precizat, persoana participanta trebuie sa prezinte bonul fiscal la stand, la data emiterii bonului fiscal, si nu in alta zi in alt magazin participant sau la stand-uri alocate in alte magazine participante.

Prin intermediul talonului razuibil, castigatorul poate castiga, pe loc, un set de bratari personalizate, sticla de bere marca „Ursus” - 750 ml sau un USB Hub. Taloanele razuibile sunt de doua tipuri, castigatoare si necastigatoare si sunt disponibile in limita a 2.100 buc., pentru desfasurarea acestei campanii promotionale.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii, ce au urmatoarele valori: 

  • 1300 premii constand in Bratari personalizate
  • 300 premii constand in "USB Hub"
  • 300 premii consatnd in Sticle Ursus 750 ml

Conditiile de acordare a premiilor instant, sunt urmatoarele:

  • Detinerea si prezentarea bonului fiscal in original;
  • Bonul fiscal trebuie sa contina 2 produsele participante;
  • Bonul fiscal prezentat sa fie emis in interiorul duratei campaniei; 
  • Bonul fiscal sa fie emis de catre magazinele participante;
  • Premiile se acorda in limita si pana la concurenta numarului maxim de premii alocat prezentei campanii;

Data la care se poate revendica premiul trebuie sa fie aceeasi data cu cea a emiterii bonului fiscal, in baza caruia s-a castigat premiul.