Acest concurs a expirat în data de 2016-11-24. Vezi concursurile active aici.
Umple cutia de Branzica de casa cu bulgarasi dolofani si Coana Chiva te premiaza!

Concursul “Umple cutia de Brânzică de casă cu bulgărași dolofani și Coana Chiva te premiază” se va desfasura pe teritoriul Romaniei, va incepe pe data de 14 noiembrie 2016, ora 12:00:00 si va dura pana la data de 23 noiembrie 2016, ora 18:00:00 (inclusiv)

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  1. Sa fie fani ai paginii de Facebook Covalact De Tara;
  2. Sa aiba  varsta de cel putin 18 ani impliniti;
  3. Sa acceseze aplicatia “Concurs Covalact de Tara”, disponibila pe pagina de Facebook Covalact De Tara  si s a joace cel putin un joc, prin apasarea butonului “Start joc” si umplerea cutiei virtuale de Branzica de Casa Covalact de Tara cu bulgarasi de branza si smantana. In partea dreapta – sus a ecranului vor fi afisate in timp real, punctele accumulate si timpul de joc scurs. La expirarea timpului de joc vor trebui sa completeze formularul de inscriere la concurs cu date valide - care vor putea fi probate cu un act de identitate valid, la cererea organizatorului - iar la finalul jocului s a isi invite prietenii de pe Facebook in concurs, daca doresc.

Odata ce a accesat aplicatia, utilizatorul trebuie sa parcurga toate cerintele aplicatiei pentru a se înscrie in concurs.  Un utilizator poate participa de mai multe ori la concurs daca doreste.

Dupa incheierea concursului, vor fi acordate participantilor, prin tragere la sorti, urmatoarele premii: 1 buc ie traditionala romaneasca si 20 buc seturi de bucatarie formate din prosop si ustensile de lemn pentru gatit.

Vor fi desemnati castigatori, prin tragere la sorti, 21 utilizatori care au completat toate cerintele aplicatiei.

In data de 24 noiembrie  2016, la ora 12.00 o comisie formata din 3 persoane, va desemna castigatorii la concurs. Dupa stabilirea castigatorilor concursului, acestia vor fi contactati telefonic sau prin email de catre un reprezentant al Organizatorului, in perioada 24 noiembrie 2016 - 28 noiembrie 2016, pentru confirmarea datelor cu care s-au inscris in concurs si validare.

Castigatorii vor fi afisati pe pagina concursului  in data de 25 noiembrie 2016.