Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
E usor sa aduni puncte pentru pravalia noastra!

Programul de loializare a fost implementata cu scopul de recompensa utilizatorii activi ai platformei intihna.ro, prin diferite beneficii sau materiale promotionale. Asadar, in functie de activitatea pe care utilizatorul o va avea pe platforma, acesta primeste un numar de puncte, pe care le poate transforma in beneficii.

Pentru a intra in programul de loializare, un vizitator trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  1. sa acceseze platforma intihna.ro;
  2. sa isi creeze cu succes un cont pe platforma (atentie, dupa introducerea datelor aferente contului nou in formular si trimiterea lor catre baza de date, viitorul utilizator o sa primeasca pe adresa de e-­‐mail introdusa in formular un mesaj in care este rugat sa acceseze un link unic, care il ajuta sa confirme crearea contului. Numai dupa confirmarea contului pe acel link, contul va fi activ.);
  3. sa aiba activitate pe platforma intihna.ro si sa primeasca puncte pe activitatea efectuata;

Urmatoarele activitati se vor puncta, conform cu baremul de mai jos:

  • 1 articol scris = 10 puncte

Articolul este punctat doar dacă este aprobat după moderare. Fiecare articol o să fie moderat de catre administratorul platformei şi aprobat în maxim 48 de ore si in maxim 72 de ore pentru cazurile in care activitatea are loc vineri, sambata sau duminica. Punctajul aferent acestui articol se va acorda utilizatorului doar in momentul in care moderatorul platformei aproba publicarea articolului pe platforma.

Administratorul platformei isi rezerva dreptul de a nu aproba articolele care nu corespund cu tema site‐ului intihna.ro, care nu sunt coerente, care nu au un fir logic, care sunt incolpete, care nu contin poze deloc, in care pozele urcate nu reflecta continutul articolului, articole care contin poze la o calitate slaba sau sunt neclare , care sunt scrise cu greseli sau contin cuvinte injurioase, defaimatoare, licentioase, rasiste, politice sau ce poate dauna minorilor.

Utilizatorul care a incarcat prin activitatea sa pe platforma inthna.ro un text de articol sau o poza este prezumat a fi autorul acelor materiale. Este interzisă inscrierea materialelor (texte si/sau poze) pentru care utilizatorii platformei (care isi desfasoara activitatea prin urcarea de continut) nu deţin drepturi de autor. Astfel, este obligatoriu ca fiecare utilizator să garanteze că în momentul efectuarii activitatii pe platforma (urcare de text si/sau poza):

  • ca este autorul materialelor sau deţine în mod legal prerogativa de a dispune de drepturile de autor pentru materialul urcat (text si/sau poza) precum şi de drepturile conexe dreptului de autor asupra materialului, de exemplu, dar nelimitandu-­‐se la drepturile pentru prelucrare asupra lucrarii
  • ca materialele (text si/sau poza) nu încalcă drepturile unor terţi ori prevederile legislaţiei în vigoare (inclusiv şi în special Legea nr. 8/1996), fiind pe deplin stabilit că fiecare utilizator va fi singur şi exclusiv răspunzător pentru astfel de încălcări;
  • ca a obţinut acordul titularilor drepturilor de autor şi a drepturilor conexe pentru a folosi materiale (texte si/sau poze) trimisa spre a fi aprobata in platforma pentru anumite reproduceri, fragmente etc. aparţinând unor opere preexistente.

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru niciun articol/text, nicio poza însuşită în mod ilegal de către utilizatori.

  • 1 prieten invitat = 5 puncte

Invitația este punctată doar dacă prietenul invitat își face cont. Doar o invitație pe zi va fi punctată, insa utilizatorul poate invita intr-­‐o zi cati prieteni doreste, fara ca punctajul sa fie reportat catre o alta zi.

  • 1 pin adăugat = 3 puncte

Pin-­ul este punctat doar dacă este aprobat după moderare.
Fiecare pin o să fie moderat de catre administratorul platformei şi aprobat în maxim 48 de ore si in maxim 72 de ore pentru cazurile in care activitatea are loc vineri, sambata sau duminica. Punctajul aferent acestui pin se va acorda utilizatorului doar in momentul in care moderatorul platformei aproba publicarea pin-­‐ului pe platforma.
Administratorul platformei isi rezerva dreptul de a nu aproba pin-­‐urile care nu corespund cu tema site-­‐ului intihna.ro, care nu contin poze deloc, care nu contin un loc ales pe harta sau un loc gresit, care contin poze din alte locuri fata de locul ales pe harta, care contin poze la o calitate slaba sau sunt neclare, care contin imagini injurioase, defaimatoare, licentioase, rasiste, politice sau ce poate dauna minorilor.

Utilizatorul care a incarcat prin activitatea sa pe platforma inthna.ro o poza este prezumat a fi autorul acelor materiale. Este interzisă inscrierea materialelor (poze) pentru care utilizatorii platformei (care isi desfasoara activitatea prin urcarea de continut) nu deţin drepturi de autor. Astfel, este obligatoriu ca fiecare utilizator să garanteze că în momentul efectuarii activitatii pe platforma (poza):

  • ca este autorul materialelor sau deţine în mod legal prerogativa de a dispune de drepturile de autor pentru materialul urcat (poza) precum şi de drepturile conexe dreptului de autor asupra materialului, de exemplu, dar nelimitandu-­‐se la drepturile pentru prelucrare asupra lucrarii
  • ca materialele (poza) nu încalcă drepturile unor terţi ori prevederile legislaţiei în vigoare (inclusiv şi în special Legea nr. 8/1996), fiind pe deplin stabilit că fiecare utilizator va fi singur şi exclusiv răspunzător pentru astfel de încălcări;
  • ca a obţinut acordul titularilor drepturilor de autor şi a drepturilor conexe pentru a folosi materiale (poze) trimisa spre a fi aprobata in platforma pentru anumite reproduceri, fragmente etc. aparţinând unor opere preexistente.

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru nicio poza însuşită în mod ilegal de către utilizatori.

  • 1 share articol = 2 puncte

Un utilizator poate face aceasta actiune o singura data/articol. Daca va da share la acelasi articol de mai multe ori, punctajul nu se mai acorda.

  • 1 like articol = 1 punct

Un utilizator poate face aceasta actiune o singura data/articol. In cazul in care utilizatorul a dat like la toate articolele din platforma, va putea face aceasta actiune atunci cand va aparea un articol nou.

  • 1 comentariu = 1 punct

Comentariul este punctat doar dacă este aprobat după moderare.

In contul unui utilizator se pot adauga zilnic maxim 15 puncte. In cazul in care un utilizator a strans mai mult de 15 puncte într-­o zi, diferența provenită din activități ce necesită moderare se va adăuga în contul acestuia a doua zi, tot în limita a 15 puncte/zi. Punctele pentru actiunile de share, like se acorda instant si nu se raporteaza de pe o zi pe alta, in cazul in care utilizatorul a ajuns la limita maxima de puncte prin actiunile efectuate in ziua respectiva (adica odata ce un utimizator a ajuns la limita zilnica de puncte, daca va mai da un share sau un like, acele puncte nu se vor mai contoriza).

Cum se folosesc punctele obtinute:

Punctele acumulate de catre un utilizator pot fi folosite in “Pravalia” platformei, locul unde se gasesc diferite materiale promotionale, care pot fi luate in schimbul unui numar de puncte – utilizatorul isi alege obiectul/obiectele dorite, pentru care are suficiente puncte, le adauga in cosul de cumparaturi, completeaza formularul de comanda si salveaza cu succes comanda.

Punctele nefolosite acumulate de un utilizator se vor reseta la un interval de 12 luni.

Utilizatorul are posibilitatea de a transfera o parte din puncte, sau chiar toate, catre un alt utilizator, Toti utilizatorii pot transfera puncte doar de două ori în decurs de 6 luni, acest lucru fiind valabil si pentru utilizatorii care primesc puncte (un utilizator poate sa primeasca puncte de la un alt utilizator doar de două ori în decurs de 6 luni).

Ce primeste utilizatorul in schimbul punctelor:

Cantitatea de materiale promotionale este limitata, iar fiecare produs din “Pravalie” se poate lua in schimbul unui numar de puncte pe care utilizatorul l-­a strans prin activitatea desfasurata pe platforma. Modalitatea de comanda a produselor din “Pravalie” este de tipul “primul venit, primul servit”, in functie de punctele disponibile si de selectia fiecarui utilizator.

Materialele promotionale se vor actualiza de fiecare data cand se vor epuiza pe platforma, Organizatorul avand dreptul de a repeta sau nu anumite tipuri de materiale promotionale.

Cum comanzi materiale promotionale din „Pravalie”:

Dupa ce utilizatorul isi selecteaza din “Pravalie” materialele promotionale dorite, in functie de numarul de puncte disponibile, trebuie sa le adauge in cos, sa verifice ca lista de comanda este corecta si sa completeze un formular care va fi necesar expedierii materialelor alese.

Datele din formular sunt necesare expredierii materialelor promotionale alese din “Pravalie”. Expedierile se vor face prin Posta in termem de 25 de zile lucratoare, de la comanda.

Dupa ce utilizatorul a realizat comanda, va primi un e­‐mail pe adresa de mail cu care si-­a facut contul pe platforma, in care i se va arata sumarul comenzii si confirmarea ca produsele comandate sunt inregistrate in baza noastra de date.

Utilizatorii nu pot plasa comenzi mai des de 30 zile calendaristice.