Acest concurs a expirat în data de 2018-08-01. Vezi concursurile active aici.
Cafeaua verde este metoda cea mai sigura si eficienta de a controla greutatea astazi.

O sa pierzi in sfarsit cate kilograme chiar daca mananci dulciuri in fiecare zi!

Extractul natural de cafea verde in cea mai puternica doza disponibila pe piata din Romania. Nicio celula de grasime nu o sa-I reziste acestui ingredient inovator.

Extractul natural de cafea verde ajuta:

  • pierzi sigur in greutate, pana la 8 kilograme pe luna
  • regleaza metabolismul (principala problema a cresterii in greutate!)
  • imbunatateste starea pielii
  • regleaza presiunea sangvina

Vezi detaliile aici!

Un ingredient natural – multe beneficii:

  • Pierdere sigura in greutate - Capsulele de Green Coffee Plus contin cea mai mare cantitate de extract natural de cafea verde, care este valabil pe piata din Romania. Acestea sunt atat de sigure incat poti pierde in greutate atata timp cat vrei – pana atingi rezultatele dorite. Fara efecte secundare!
  • Metabolism mai bun - Acidul clorogenic are un efect foarte bun asupra activitatii intestinelor si ficatului. O silueta draguta nu este rezultatul abtinerii de la mancare, ci al metabolismului refacut. Oamenii o sa invidieze asta!
  • Efect de reintinerire - Boabele de cafea verde sunt bogati in polifenoli si au functii antioxidante si anti-inflamatorii. Ca si rezultat, acestia curata corpul de radicalii liberi, care sunt principalul motiv al imbatranirii.
  • Presiune redusa - Cafeaua este cunoscuta ca mareste presiunea – dar doar cafeaua prajita face asta. Cafeaua verde nu contine cafeina, asa ca nu o stimuleaza. Acidul clorogenic care se gaseste in boabele de cafea verde scad presiunea sangelui.

Capata noul look multumita noilor capsule complete, care sunt de neinduplecat pentru grasime. Extractul de boabe de cafea verde 100% natural, la cea mai mare doza disponibila pe piata din Romania este cheia la un aspect frumos. Raspunsul este simplu – ai incredere in Green Coffee Plus. Aceasta este solutia ideala pentru slabit – blocheaza depozitele de grasime si ajuta la arderea kilogramelor in plus. Este total sigur si foarte eficient.

Folosind acest extract de boabe de cafea verde, cunoscut si folosit de secole, nu este nimic mai mult decat o intoarcere la vechile metode ale stramosilor nostri. Medicina naturala binecuvinteaza cafeaua verde pentru ca imbunatateste tractul digestiv si functionarea corecta a fluxului sangvin. Cand s-a descoperit ca cafeaua verde ajuta sa pierzi in greutate eficient – a devenit repede un hit la televizor.

Efectele extractului din boabe de cafea verde au fost studiate clinic de un grup de cercetatori de la Universitatea din Scranton (Pennsylvania , USA) care au folosit un grup de control dublu-mascat. Persoanele care au folosit Green Coffee Plus au pierdut in medie 10.5 kg. Indicele lor de Masa Corporala IMC a cazut cu 10.3% si procentajul grasimii din corp a scazut cu 15.5%. Si toate aceste in primele 6 saptamani de tratament!

Acorda-I lui Green Coffee Plus 30 de zile, si o sa obtii un nou aspect frumos – usor, rapid si eficient! 
Un pachet de Green CoffeeE plus contine 60 de capsule, ceea ce este exact de ce ai nevoie pentru un tratament de 30 de zile cu acest supliment super. De doua ori pe zi, dupa mese, ia o capsula de GREEN COFFEE Plus.

Secretul pierderii eficiente in greutate este Green Coffee plus!

Nu ezita!  Vezi detaliile aici!

Green Coffee Plus nu are ca scop prevenirea, vindecarea sau tratarea vreunei afectiuni sau boli. Informatiile oferite de acest site au doar scop educativ si nu isi propun sa substituie sau sa inlocuiasca sfatul medicului. Nu folositi informatiile de pe acest site pentru a diagnostica sau trata vreo problema de sanatate sau ca prescriptie pentru orice medicament sau tratament medical. Consultati un medic inainte de a incepe orice program de alimentatie sau nutritie sau daca suspectati ca aveti o problema de sanatate. Folositi produsele numai in conformitate cu ce scrie pe eticheta acestuia. Daca observati reactii adverse opriti imediat administarea si consultati un medic.