Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga bilete de avion
>

         Concursul are loc in perioada: 
        10 Octombrie 2011 - 10 Noiembrie 2011 
Sursa:   concurs.libertatea.ro
        Tip: tragere la sorti

Site-ul www.libertatea.ro pune la dispozitia vizitatorilor sai posibilitatea de a participa la un concurs prin care utilizatorii trebuie sa se inscrie si apoi sa se conecteze la microsite-ul de concurs. 
Odata conectat userul trebuie sa dea click pe tab-ul „I love travelling” si incepand din acel moment se incepe contorizarea prezentei lui pe site. In momentul in care un alt utilizator se logheaza cronometrul se opreste iar timpul inregistrat se transforma in kilometri folosind raportul 1 min = 10km. Saptamanal pe durata desfasurarii concursului  utilizatorul care acumuleaza cei mai multi km castiga 2 vouchere de calatorie
La sfarsitul concursului participantul care a acumulat cei mai multi kilometrii ( altul decat cei 4 castigatori saptamanali) va castiga deasemenea 2 vouchere de calatorie oferie de Wizz Air.


Ce castigi:

10 vouchere de calatorie in valoare de 2500 EUR. 
(Fiecare castigator va primi 2 vouchere de calatorie astfel ca numar final al castigatorilor va fi de 5.)



Ce trebuie sa faci:
Pentru a se inscrie in concurs un utilizator trebuie sa isi creeze cont completand un formular ce contine urmatoarele campuri:
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Numar de telefon
Localitate

In perioada de inscriere, utilizatorii au 31 zile calendaristice incepand cu 10 octombrie ora 12:.00 pana pe 10 noiembrie ora 23.59 pentru a aduna kilometri prin logarea la microsite-ul de campanie
Un utilizator se poate inscrie o singura data cu un singur cont de e-mail.
Orice tentativă de fraudare (incluzând, dar nelimitându-se la spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser, utilizarea unor programe care au acelaşi rol etc.) atrage dupa sine eliminarea din concurs a concurentului. Acesta acceptă prin prezentul Regulament Oficial faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea organizatorului în momentul în care acesta consideră că inscrierea are ca scop fraudarea concursului.
Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanţilor, precum şi pentru problemele cauzate de ISP-ul folosit de Organizator.